Intervijas
2021. gada 8. janvāris, 11:02

OK! intervē: kā naktstauriņš uz gaismu – Linda Leen

Žurnāls "OK!"

“Gaisa kuģis, bet pie tā vadības pults sēž... pelīte. Lūk, tieši tā es arī jūtos,” intervijā žurnāla OK! janvāra numurā saka Linda Leen. Lauvene un karaliene, kurai jāsadzīvo ar pelīti sevī. Dziedātāja, kuras iznākšana uz skatuves vienmēr ir notikums. Sieviete, kura sevi beidzot pieņēmusi tādu, kāda ir.

Intervijā mūziķe dalās pārdomās par attiecībām, mīlestību un laulības zvērestu: „Es varu pieņemt jebko, ja tas ir īsti, autentiski. Dažkārt domāju: kāpēc cilvēki, piemēram, saista sevi ar attiecībām un laulības zvērestu, ja zina, ka viņu dabā nav palikt uzticīgiem. Jo ir taču tāds brīdis dzīvē, kad tu sevi jau pazīsti. Apzināti maldināt, to gan vienlīdz dara kā vīrieši, tā sievietes. Vai nav vienkāršāk, pat saldāk dzīvot neslēpjoties un ļaut otram izvēlēties: gribi šajā iesaistīties vai ne. Un tā iegūsti pārliecību, ka esmu mīlēts par to, kas patiesi esmu.”

Sarunā Linda pastāsta arī par savu talantu, ko apjausi nesen, un atklāj, ka vēlētos kļūt par profesionālu someljē.

Žurnālā OK! lasi arī sarunu ar aktieri Egonu Dombrovski. Kāds viņš ir? “Katru reizi satiec cilvēku kā pirmajā tikšanās reizē. Un katru reizi atvadies, kā pēdējo reizi redzētu. Baigi foršā sajūta.” Tāds viņš ir.

Savukārt rakstniece Nora Ikstena atklāti stāsta par šķiršanos no vīra un jaunajām attiecībām. Dziļi sāpinošie notikumi, par laimi, atstājuši arī svētīgu nospiedumu. Tagad Nora ir atguvusi sirdsmieru un spēj uz visu paraudzīties ar laika distanci, kas pārklāta ar pārdomu, secinājumu un atklāsmju tīmekli.

Vēl žurnālā – saruna ar Kristīni un Kristapu Liepiņiem. Kāpt pa bīstamu ledus sienu, gulēt, pieplakušam pie klints, balansēt uz dzīvības robežas – tāda ir alpīnistu dzīve. Skarbie apstākļi atkailina attiecības, bet arī noārda piesārņojumu, kas uzkrājas ikdienā. Neparasti cilvēki, kuri atļaujas arī šokēt.

Lasi žurnālu OK! arī digitāli - vietnē www.zurnali.lv

foto: Publicitātes foto