Monako princeses Šarlēnas jaunais matu griezums ar izskūtu pakausi un deniņiem

gallery icon
20
Skaistums
2020. gada 20. decembris, 07:52

Faniem nepatīk Monako princeses Šarlēnas panciskais matu griezums ar izskūtiem deniņiem

Jauns.lv

Monako prinča Alberta II sieva princese Šarlēna, kas pazīstama ar savām blondajām matu cirtām un allaž eleganto frizūru, radikāli mainījusi savu matu sakārtojumu. Tagad viņai ir īss griezums, turklāt ar izskūtiem deniņiem un pakausi. Daudzi pirmajā brīdī nav pat spējuši noticēt, ka tā ir bijusī peldētāja, kas kopā ar dvīņiem Gabrielu un Žaku apmeklējusi pasākumu, kur dalījusi dāvanas pašiem mazākajiem Monako iedzīvotājiem.

foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Monako princese Šarlēna ar dēlu Žaku.

Skaidrs, ka Monako princese Šarlēna nebaidās no drosmīgām stila pārmaiņām. Ar jauno matu griezumu viņa tagad līdzinās īstam pankam. Daudzi fani sociālajos tīklos jau pauduši savu sašutumu par princeses pārāk radikālajām pārmaiņām.

foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Princeses jaunā frizūra.

Portāls “Daily Mail”, citējot ekspertu viedokli, raksta, ka 42 gadus vecās princeses koptēls sanācis “pārāk skarbs”. “Es saprotu, ka cilvēkiem var būt vēlme pamēģināt kaut ko jaunu pēc tam, kad apnicis viens un tas pats griezums un krāsa, kā arī karantīnas laikā ataugušās un mēnešiem ilgi nekrāsotās matu saknes. Taču es neieteiktu tik radikālas pārmaiņas. Pirmkārt, griezums ir briesmīgs. Izskatās, ka to būtu paveicis viens no viņas sešus gadus vecajiem dvīņiem. Tas absolūti nepiestāv viņas elfa sejai un smalkajiem vaibstiem. Arī krāsas maiņa ir pārāk krasa,” eksperta viedokli citē izdevums.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Monako princis Alberts II ar meitu Gabrielu.

Taču ir fani, kas nostājušies princeses pusē un aizstāv viņas lēmumu. “Ja viņai tas patīk, kāpēc gan ne? Daudzi mani klienti karantīnas laikā izšķīrušies par labu līdzīgam griezumam – tas atbrīvo. Cilvēki izvēlas pārmaiņas. Mans viedoklis: izdevies lieliski!” – izteicies kompānijas “Abra Kadabra Hair & Healing” direktors Abra Makfīlds.

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem princesi Gabrielu un princi Žaku.

gallery icon
18

Alberts un Šarlēna apprecējās 2011. gadā Monako pēc 11 gadus ilgas dēkas. Viņu attiecību vēsture ir romāna cienīga, jo dažas dienas pirms kāzām līgava centās aizbēgt – policijas darbinieki aizturēja viņu lidostā ar nopirktu biļeti vienā virzienā. Par šādas rīcības patiesajiem iemesliem aizvien nav skaidrības un atliekt tikai minēt, kas Vitstokas jaunkundzi uz to bija pamudinājis.

Monako karaliskā ģimene svin Nacionālo dienu

gallery icon
36

Monako prinča Alberta un princeses Šarlēnas dvīņu kristības

10.maija rītā, tērptus dizainera Diora drānās, kristīja Monako augstdzimušā pāra dvīņus - piecus mēnešus vecos puisēnu Žaku un meiteni Gabrielu. ...

gallery icon
9

Monako prinča kāzas

gallery icon
23