foto: Javier Garcia/BPI/Shutterstock/ Vida Press
Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa gatavojoties otro reizi kļūt par māmiņu
Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Metjūsa ar vīru Džeimsu Metjūsu.
Bērni
2020. gada 15. decembris, 15:15

Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa gatavojoties otro reizi kļūt par māmiņu

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Metjūsa ar vīru Džeimsu Metjūsu esot sava otrā bērna gaidībās.

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon
96

Pipas un Džeimsa Metjūsu ģimenē jau aug viens bērns – divus gadus vecais dēls Arturs Maikls Viljams Metjūss. Kāds no paziņām izpļāpājies “Page Six”, ka pāris gatavojoties otro reizi kļūt par vecākiem un topošā māmiņa esot “sajūsmā” par gaidāmo ģimenes pieaugumu.

foto: EliotPress/All Over Press/Vida P/ Vida Press
Pipa Metjūsa ar dēlu Arturu.

“Pipa un Džeimss ir sajūsmā. Tās ir fantastiskas ziņas tik grūtā gadā kā šis,” piebildis vārdā nenosauktais paziņa.

“Visa ģimene ir ļoti priecīga,” viņš norādījis.

foto: EliotPress/All Over Press/Vida P/ Vida Press
Pipa un Džeimss Metjūsi ar dēlu 2020. gada decembrī, ierodoties Sentbārtas salā, lai baudītu svētku brīvdienas.

Kad portāls Heart.co.uk sazinājās ar Pipu, viņa šo ziņu atteikusies komentēt. Metjūsas kundze to nav ne apstiprinājusi, ne arī noliegusi.

Pipa Mildtone ar vīru apmeklē draugu kāzas Zviedrijā

Pipa Midltone draugu kāzu apmeklējumam Zviedrijā izvēlējusies modes nama „Erdem” tērpu, kas maksā nepilnu 3000 sterliņu mārciņu.

gallery icon
28

Ja runas par ģimenes pieaugumu ir patiesas, Kembridžas hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama  bērniem – princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam – būs vēl viens brālēns vai māsīca.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27

Pagaidām mazajiem Kembridžiem ir tikai divi brālēni: Pipas un Džeimsa Metjūsu dēls Arturs, un prinča Harija un Meganas Mārklas dēls Ārčijs.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Ziņa par iespējamo ģimenes pieaugumu sekojusi īsi pēc tam, kad pāris, kurš apprecējās 2017. gadā, sācis apsvērt lēmumu par jaunas 72 akru (29 ha) lielas lauku mājas iegādi Berkšīrā, netālu no Midltonu ģimenes mājām.

Pipa Midltone auklē dēlu

gallery icon
8

Izteikts minējums, ka šogad Ketrīna un Viljams ar bērniem Ziemassvētku vakaru varētu sagaidīt Midltonu mājās, ko nav darījuši kopš 2016. gada, jo vienmēr prioritāte bijušas karalienes rīkotās svinības Sandringemas īpašumā.

Pipa Metjūsa (Midltone) ar vīru Džeimsu Metjūsu un brāli Džeimsu Midltonu princeses Eiženijas kāzās - dažas dienas pirms Pipas dzemdībām

gallery icon
20

Tajā pašā laikā izskanējuši arī apgalvojumi, ka šogad Kembridži bērnus pie vecmāmiņas Kerolas un vectētiņa Maikla nevedīs.

Prinča Viljama sieva ļoti skumst pēc saviem tuviniekiem. Viņa nav satikusi māsu ar ģimeni un savus vecākus kopš koronavīrusa pandēmijas pirmā viļņa pavasarī. Bet otrais vilnis atņēmis iespēju pavadīt arī Ziemassvētkus pie saviem vecākiem - Kerolas un Maikla Midltoniem - Berkšīras grāfistē.

Pipa Midltone māsas kāzās

gallery icon
3

Hercogienes Ketrīnas mamma apliecinājusi, ka savus mazbērnus šogad redzēs tikai ar video zvana palīdzību. Ketrīnas bērniem ļoti patīk kopā ar vecmāmiņu Kerolu pušķot Ziemassvētku eglīti, taču šogad ģimene šo tradīciju mēģinās nodrošināt tikai ar moderno tehnoloģiju palīdzību.

Hercogienes Ketrīnas mamma Kerola Midltone - māte, vecmāmiņa un brieduma gadu stila ikona

gallery icon
37

“Mēs nevarēsim sapulcēties visi kopā. Taču pēc šāda gada, kāds ir izvērties 2020., mums jāatceras, kas šajos Ziemassvētkos ir patiešām svarīgs. Man patiešām ir svarīgi, lai ģimenē cits ar citu izjustu saikni. Parasti es atļauju mazbērniem palīdzēt rotāt eglīti, taču šogad viņi man palīdzēs ar videozvana palīdzību,” pastāstījusi Kerola Midltone.

Hercogienes Ketrīnas šarmantā māte Kerola Midltone

gallery icon
38

Hercogienes mamma pajokojusi, ka, iespējams, pēc tam viņai vajadzēs pārkārtot eglīšu rotājumus, lai svētku kociņš izskatītos rotāts ar gaumi.

Līdz pandēmijai Kerola bieži pavadīja laiku kopā ar mazbērniem. Džordžam vienmēr patika, ka ome ņem viņu līdzi uz savu darbu ballīšu piederumu veikalā “Party Pieces”. Tur mazais mēdza tēlot pārdevēju un par centīgu darbu no vecmāmiņas vienmēr saņēma saldumus.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28

Reiz Džordžs, pašam to negribot, “nodevis” vecmāmiņu. Ketrīna tolaik bijusi oficiālā vizītē un zvanījusi vecākiem, lai uzzinātu, kā klājas bērniem. Džordžs izpļāpājies, ka pusdienās omīte iedevusi čipsus. Ketrīna par to tikai pasmējusies, priecājoties, ka bērni jūtas apmierināti un pārāk nepārdzīvo mammas prombūtni.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Karaliene Elizabete II ar vīru Edinburgas hercogu princis Filipu šogad svētkus pavadīs divatā Vindzoras pilī, tikai kopā ar savu apkalpojošo personālu.