foto: AFP/Scanpix
Mišelas Obamas mērķis vīra prezidentūras laikā bijis netikt nofotografētai noteiktā apģērbā
Kādreizējā ASV pirmā lēdija Mišela Obama
Dzīvesstils
2020. gada 8. decembris, 06:36

Mišelas Obamas mērķis vīra prezidentūras laikā bijis netikt nofotografētai noteiktā apģērbā

Jauns.lv

Bijušais ASV prezidents Baraks Obama (59) intervijā "Vanity Fair" atklājis, ka viens no viņa sievas Mišelas Obamas (56) mērķiem viņa prezidentūras laikā bijis nekad netikt nofotografētai peldkostīmā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Obama intervijā sniedza komentārus par saviem jaunajiem memuāriem "Apsolītā zeme" ("The Promised Land"). Rakstniece Džesmina Vorda iztaujāja Obamu par kādu fragmentu grāmatā, kurā viņš apraksta ģimenes braucienu uz pludmali.

"Ir tā nodaļa, kur jūs dodaties uz pludmali kopā ar Sašu, bet Mišela negrib iet un saka, ka tas bijis viens no viņas galvenajiem mērķiem kā pirmajai lēdijai - nekad netikt nofotografētai peldkostīmā," saka Vorda. "Es nespēju beigt smieties!"

Valdzinošā Mišela Obama

gallery icon
44

Atbildot uz šo komentāru, bijušais ASV prezidents saka: "Nu, viņa nejokoja. Viņa to teica pavisam nopietni: "Tas ir viens no maniem galvenajiem mērķiem kā pirmajai lēdijai. Paparaci mani nenofotografēs peldkostīmā." Un viņai tas izdevās."

Mišela un Baraks Obamas: laimīgi precējušies kopš 1992. gada

gallery icon
39

Un tiešām, tā ir taisnība, Mišela Obama, 8 gadus ieņemot ASV pirmās lēdijas vietu, nekad nav nofotografēta peldkostīmā. 2018.gadā, kad Obamas vietā jau bija stājies Donalds Tramps, Mišela Obama tika nofotografēta Maiami pludmalē, tērpusies baltos šortos un ar baltu peldkostīma augšdaļu.

Zināms, ka Baraks Obama ASV prezidenta amatā stājās 2009.gadā un tika pārvēlēts arī uz otro termiņu, kopumā par ASV prezidentu strādājot līdz pat 2017.gada janvārim.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās