Dzīvesstils
2020. gada 19. novembris, 12:30

Paziņots, kurš ir 2020. gada seksīgākais vīrietis

Jauns.lv

Septiņu gadu laikā nekas daudz nevar mainīties - 2013. gadā aktieris Maikls B. Džordans pēc savas lieliskās lomas filmā "Fruitvale Station" iekļuva žurnāla "People" veidotajā "Ones to Watch" sarakstā. Šogad viņš atzīts par seksīgāko vīrieti pasaulē.

Par 2020. gada seksīgāko vīrieti atzītais aktieris Maikls B. Džordans

gallery icon
62

"Tā ir brīnišķīga sajūta. Zināt, mani draugi bieži jokoja: Maikl, šī ir vienīgā lieta, ko tu droši vien nekad nedabūsi. Un, lūk, - lūdzu!" intervijā "People" saka aktieris.

foto: EPA/Scanpix

2015. gada filmā "Creed" viņš bija redzams Apollo Krīda dēla lomā, tāpat arī daudzi viņu atceras no 2018. gada filmas "Black Panther", kur aktieris spoži atveidoja slikto puisi Eriku Kilmondžeru. Nav šaubu - 33 gadus vecais Maikls B. Džordans veiksmīgi iekaro savu vietu Holivudā.

Viņa producentu kompānija „Outlier Society Productions“ bija pirmā, kas sāka mērķtiecīgi īstenot politiku, ka jāsadarbojas ar dažādu rasu aktieriem un personālu. Aktieris aktīvi darbojas arī kustībā „Black Lives Matter“. 

foto: AFP/Scanpix
Piedaloties protestos "Black Lives Matter" kustības atbalstam 2020. gada jūnijā.

Maikls B. Džordans ir audzis trīs bērnu ģimenē Ņūarkā, viņa vecākiem Donnai un Maiklam A. vēl ir arī dēls Halids un meita Džamila. Aktieris atzīst, ka tieši ģimene visu dzīvi viņam bijis stingrais pamats un miera osta.

"Mans tētis un mamma ir ziedojuši ļoti daudz, lai nekā netrūktu ne man, ne brālim, ne māsai. Es viņiem par to esmu ļoti pateicīgs. Tikai viņu dēļ esmu tāds, kāds esmu, kā domāju un ko esmu sasniedzis. Ja nebūtu ģimenes atbalsta, daudz kas nebūtu tā, kā ir pašlaik. Viss sākas no ģimenes, tā ir visa atbalsts. Esmu ļoti pateicīgs saviem vecākiem," labus vārdus mātei un tēvam nežēlo šā gada seksīgākais "People" aktieris.

foto: AFP/Scanpix
Aktieris ar mammu Donnu Džordanu.

Romantisku attiecību aktierim pašlaik nav, brīvajā laikā viņš interesējas par auto, kulināriju un datorspēlēm. Un viņa iekšējā miera noslēpums ir pārliecība, ka "visiem labs tāpat nebūsi". "Tev var būt paši labākie nolūki, taču tāpat var uzrasties negācijas un dažādi šķēršļi. Viss nav atkarīgs tikai no tevis. Zināt, reizēm vienkārši ir jāpaļaujas uz likteni. Uz kādu augstāku spēku. Ir jātic sev, jātic tam, ko dari. Un panākumi noteikti būs," ir pārliecināts aktieris. 

foto: CAMERA PRESS/ED/CE/A.M.P.A.S. / Vida Press

Vaicāts, kurš visvairāk priecājas par viņa titulu, Maikls B. Džordans atbild, ka "ģimenes sievietes ar to neapšaubāmi ļoti lepojas". "Kad vecmāmiņa vēl bija dzīva, viņa krāja visus rakstus un izgriezumus par mani, arī mamma un tante ir manas fanes. s pat nešaubos, ka arī šis "People" numurs mājās būs goda vietā," priecājas Džordans.

Vairāk par pasaules seksīgākajiem vīriešiem būs iespējams izlasīt jaunākajā "People" numurā, kas iznāks 20. novembrī.