Stila jaunumi
2020. gada 15. novembris, 05:19

Sejas maskas kā slavenībām - cik maksā, un kur tādas var nopirkt

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Turpinoties cīņai pret globālo pandēmiju, sejas aizsargmasku valkāšanas nepieciešamība nav apspriežama ne Latvijā, ne pasaulē. Slavenības nav izņēmums, un šie publiski atpazīstamie cilvēki izmanto sociālos medijus, lai saviem sekotājiem atgādinātu, cik šā noteikuma ievērošana ir būtiska un vienlaikus var būt arī stilīga.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Smieklīgākā

Viens no puišu grupas The Jonas Brothers brāļiem Džo brāli Niku izjokoja ar 2020. gada aksesuāru. Instagram stāstos viņš ievietoja savu fotogrāfiju ar aizsargmasku uz sejas, uz kuras uzdrukāts Nika smaida fotoattēls. Puse sejas no viena, otra puse no cita brāļa.

foto: Instagram

Vispopulārākā

Praktiski visas Holivudas zvaigznes šobrīd valkā viena zīmola masku – Evolvetogether. Masku izgatavošanas uzņēmums, lai nodrošinātu pieprasījumu pēc jaunās ikdienas nepieciešamības, ir jauns un izveidots tikai šogad. Maskas ir medicīniskas un vienreiz lietojamas – ar ūdensizturīgu ārējo slāni pret gaisa piesārņojumu, iekšējais slānis absorbē mitrumu un tādējādi atvieglo elpošanu. 

Kur nopirkt: evolvetogether.com, 7 gab. 8,97 $.

foto: Vida Press
Modele Bella Hadida.
foto: Vida Press
Modele Emīlija Ratjakovski.
foto: Instagram, Vida Press
Mūziķis Džastins Bībers.
foto: Publicitātes foto

Romantiskākā

Aktrise Vanesa Hadžinsa Instagram palepojusies ar sejas masku, ko radījis neliels, sieviešu un minoritāšu izveidots zīmols MasQd. Zīmola maskas ir gatavotas no mīksta, sertificēta antibakteriāla materiāla, kas, pateicoties neelastīgajam stiprinājumam ap ausīm, ir daudz ērtāks, bet deguna daļā iestrādātā metāla stīpa ļauj maskai labāk piegulēt sejai. 

Kur nopirkt: masqd.com, 20 $.

foto: Publicitātes foto
Aktrise Vanesa Hadžinsa.

Karaliskākā

Tāpat kā ar visu, ko viņa uzvelk mugurā, arī sejas maska, ko nēsā Kembridžas hercogiene Ketrīna, ir populārākā Lielbritānijā. Konkrētā, protams, jau ir izpirkta, bet līdzīgas versijas ar romantiskiem ziedu rakstiem vēl aizvien pieejamas.

Kur nopirkt: amaiakids.com, 17,90 €.

foto: action press/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna.
foto: Publicitātes foto

Universālākā

Aktrise Dženifera Anistone, kas tikai nesen pievienojās Instagram lietotāju pulkam, ir skaļa sejas masku popularizētāja. Viņa iesaka un izvēlas zīmola Wolford sejas masku no dubulta, elpojoša poliestera ar ūdens izturīgu slāni un metāla stiepli deguna daļā perfektam piegulumam. Vairākas reizes lietojama, melna, lakoniska, līdz ar to daudzpusīgi un ar jebkuru tērpu un tēlu kombinējama.

Kur nopirkt: amazon.com, 35 €.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Instagram, Vida Press
Aktrise Dženifera Anistone.
foto: Publicitātes foto

Eksotiskākā

Aktrise Bizija Filipsa Instagram kontā regulāri atrāda savas iecienītākās sejas maskas, un vienas no līderēm ir zīmola Lele Sadoughi darinātās, kas tiek piedāvātas komplektā ar saskaņotām matu lentēm. “Šīs maskas ir manas favorītes – tās labi pieguļ un neliek justies klaustrofobiski, un vēl – tajās var ievietot filtru (ko es arī daru),” viņa reklamē.

Kur nopirkt: lelesadoughi.com, 35 $.

foto: Instagram, Vida Press
Aktrise Bizija Filipsa.
foto: Publicitātes foto

Izsmalcinātākā

Pat braucot ar velosipēdu, aktrise Dženifera Lopesa saglabā savu glamūrīgo stilu un valkā ar baltiem fliteriem rotātu sejas aksesuāru. Tā ir no Losandželosas kāzu modes zīmola Revolve un no citām maskām atšķirama stiprinājuma pie galvas dēļ, kas ir pielāgojams individuāli.

Kur nopirkt: revolve.com, 26 $.

foto: MACE / NGRE / BACKGRID/ Vida Pre
Aktrise, mūziķe Dženifera Lopesa.
foto: Publicitātes foto

Mākslinieciskākā

Selma Blēra, līdzīgi kā Ketrīna Midltone, ir iecienījusi sejas masku, kas rotāta ar ziedu rakstu. Atšķirība vien tā, ka Selmas maska ir mākslinieciskāka, efektīgāka un ekscentriskāka. Tā radīta ar trīsdimensionālu zoda zonas struktūru, stingru deguna daļu, regulējamiem stiprinājumiem, ar trīskārtīgu poliesteru un no spandeksa un antialerģiskas kokvilnas.

Kur nopirkt: vistaprint.com, 18 $.

foto: Bauer-Griffin / SplashNews.com/
Aktrise Selma Bleira.