Attiecības
2020. gada 21. oktobris, 15:44

Četras zodiaka zīmes, kuras nepiedod neuzticību

Jauns.lv

Ir cilvēki, kuri mierīgi reaģē uz faktu, ka mīļotajam vai mīļotajai ir uzradies cits. Visbiežāk viņi vienkārši pārtrauc attiecības, pāršķir jaunu lappusi un sāk dzīvi no jauna. Tomēr četrām zodiaka zīmēm neuzticība līdzinās teju pasaules galam - viņi pārvērš gan savu, gan neuzticīgā mīļotā dzīvi pilnīgā haosā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piekrāpts Auns

Auniem ir ļoti grūti pārkāpt pāri savam pašlepnumam. Neuzticība viņiem līdzinās cieņas aizskaršanai. Līdzko šajā zodiaka zīmē dzimušie uzzina, ka tikuši krāpti, viņi nekavējoties sāk kalt atriebības plānus, kļūst ļaunatminīgi un apkārt sev rada īstu haosu.

Piekrāpts Lauva

Uzzinot par neuzticību, karaliskais Lauva nekavējoties sāk krāmēt mantas un gatavs uz līdzenas vietas pamest cilvēku, kurš viņu ir nodevis. Lauvas uzvedība un vārdi šajā brīdī var būt ļoti nežēlīgi, tiesa, tas paliks tikai starp viņu un bijušo mīļoto, jo nepiederošas ausis un acis to neuzzinās.

Lauvām nav raksturīgi savas privātās lietas apspriest ar nepiederošām personām, tāpēc viņi rīkosies pietiekami mierīgi, lai apkārtējie neko nesaprastu, taču pietiekami skaļi, lai visu uzzinātu tas, kuram tas jāsaprot.

Piekrāpts Skorpions

Ja esi bijis neuzticīgs Skorpionam, labāk uzreiz atzīsties pats. Jo, ja viņš uzzinās no kāda cita, tevi gaida ļoti nepatīkams dzīves posms.

Piekrāpts Strēlnieks

Šajā zodiaka zīmē dzimušie cenšas kontrolēt visu, kas notiek viņu dzīvē. Uzzinājuši, ka kaut kas neiet pēc viņu plāna, Strēlnieki vienkārši var zaudēt veselo saprātu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās