2020. gada 14. oktobris, 13:06

Mirusi populārā seriāla "Divarpus vīri" galvenās lomas atveidotāja

Jauns.lv

77 gadu vecumā mirusi aktrise Končata Ferela, kura atveidoja vieno no galvenajām lomām populārajā amerikāņu seriālā "Divarpus vīri", vēsta "BBC".

Ferela atveidoja mājkalpotāju Bertu 12 gadu garumā kopā ar aktieri Čārliju Šīnu un vēlāk arī Eštonu Kučeru. Aktrise mirusi pirmdien Kalifornijā no sirds komplikācijām. Līdzjūtību savā "Twitter" kontā izteica arī Čārlijs Šīns:

"Absolūts mīļums, pilnīgs profesionālis, īstens draugs. Šoks un sāpīgs zaudējums." Par savu lomu seriālā Ferela ieguvusi arī divas "Emmy" nominācijas.

2014. gadā intervijā "AV Club" Ferela sacīja, ka viņai paticis spēlēt sievietes, kurām ir drosme darīt lietas, kuras pašai neesot bijis dūšas paveikt:

foto: Francis Specker / Alamy/ Vida Press

"Berta ir tas cilvēks, par kādu es vēlētos būt, kāds par kuru, manuprāt, vēlētos būt mēs visi. Cilvēks, kurš var pateikt, kas ir viņa prātā un neuztraukties par to." 

Savas karjeras laikā Ferela tēlojusi kopā ar aktrisi Džūliju Robertsu 2000. gada filmā "Erīna Brokoviča", gan Tima Bērtona 1991. gada fantāzijas romānā "Edvards Šķērrocis".