foto: no "Instagram"
“Esmu ar sievieti, kuru meklēju daudzus gadus," - Rihards Lepers par dzīvi pēc kāzām
Paula un Rihards Leperi.
Attiecības
2020. gada 10. oktobris, 05:46

“Esmu ar sievieti, kuru meklēju daudzus gadus," - Rihards Lepers par dzīvi pēc kāzām

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pēc divu gadu draudzības ar Paulu Zaķi šovasar laulības ostā iestūrēja viens no izskatīgākajiem Latvijas aktieriem Rihards Lepers (35). Žurnālam "Kas Jauns" viņš stāsta, kādi tad bijuši pirmie mēneši pēc kāzām.

View this post on Instagram

Leperu ģimene / Lepers family.

A post shared by Rihards Lepers / Rihard Lepers (@rihardslepers) on

Rihards atzīst, ka šis laiks ir īpaši darbīgs radošajā dzīvē. “Lai arī robežas ir ciet un netieku uz Krieviju turpināt savus iesāktos kino projektus, darba pietiekami ir arī tepat Latvijā. Viens no jaunumiem šajā rudenī ir dalība projektā, kuru gatavo "Producentu grupa 7". Piedalīšos kā vienīgais aktieris starp dziedātājiem ikgadējā Latvijas dzimšanas dienai veltītā koncertā – tautasdziesmu programmā "Dieva dēli. Saules meitas",” pastāsta aktieris.

Tautasdziesmu programmas "Dieva dēli. Saules meitas" dalībnieku fotosesija

Tautasdziesmu programmas "Dieva dēli. Saules meitas" dalībnieku fotosesija.

gallery icon

Lepers atzīst, ka ikdiena ir gana saspringta, jo piedalās arī ar teātri saistītos projektos un izrādēs. Beidzoties vasaras sezonai, viņš sācis ar sievu apmeklēt sporta zāli. “Tajā satikties gan mums nesanāk, jo katram savs dienas plānojums. Vasarā sporta zāli neapmeklējām, jo nodarbojāmies ar aktīvo atpūtu, precīzāk – sērfošanu,” atklāj aktieris.

Kamēr citi dosies Siguldas virzienā aplūkot rudens krāšņumu, viņš jau ieskicējis savus plānus. “Sigulda ir pēdējā vieta, kurp braukt, mēs ar sievu dosimies uz Pāvilostu. Nodoms ir sērfot un ķert lielos viļņus. Šajā rudenī brīvajā laikā būsim pie jūras,” atzīst aktieris. Arī aktīvās atpūtas laikā, supojot šajā pavasarī saulrieta laikā, Rihards mīļoto bildināja. “Esmu kļuvis tikai laimīgāks, ka nu mums ir arī ģimenes statuss. Tagad esmu kopā ar sievieti, kuru esmu meklējis daudzus gadus…”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!