Stila jaunumi
2020. gada 15. oktobris, 05:21

Populāras stila kļūdas, kas tavu izskatu pārvērtīs par katastrofu. Nedari tā!

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Lūk, apģērbu kombinācijas, kas tēlu pārvērtīs par katastrofu. Glābjamies no bezgaumības un nekad vairs tā nedarām!

Kad visa kā ir par daudz

Aktuālās modes tendences ir paredzētas tam, lai būtu lielāka izvēle sava personīgā stila pilnveidošanai. Un nevis tamdēļ, lai tās uzskatītu par stila alfabētu, ievērotu no A līdz Z un tādējādi kļūtu par modes upuri. Kas par daudz, tas par skādi!

foto: Shutterstock/ Vida Press
foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterstock/ Vida Press

Kāpostiņa efekts

Rudens un ziema paģēr, ka obligāta nepieciešamība ir apģērbs kārtu kārtās. Tomēr tiem nav jābūt haotiskiem, bet gan komfortabliem, līdzsvarotiem un loģiskiem kārtojumiem.

foto: Dvora/Shutterstock/ Vida Press

Sajukušas sezonas

Lai arī vasara ir paskrējusi ātri, tas vēl nenozīmē, ka ir jālec pēdējā vilcienā un jānovalkā visas vasaras kleitiņas. Kamēr ir iespējams sezonu nedaudz paturpināt, tādi pārspīlējumi kā vieglas kleitas ar biezām, adītām zeķubiksēm vai pamatīgiem zābakiem ir komiski.

foto: action press/ Vida Press

Mazie, mazītiņie apģērbiņi

Skinny bikses, apavi kā zeķītes, bleizeris, kas knapi uzvelkams zem mēteļa, – superpiegulošs apģērbs rada ne tikai diskomfortu, bet arī, vairākos slāņos vilkts, vizuāli kropļo augumu.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press

Drāmas karaliene

Kā it visam dzīvē un modē – ir nepieciešams mērs. Tumšas krāsas ir skaistas, bet melns uz melna pazaudē unikālas stila detaļas, siluetus un faktūras.

foto: Saira MacLeod/Shutterstock/ Vida Press

Horizontālā sadursme

Populāra modes kļūda, īpaši aktuāla rudens un ziemas apģērbu slāņainajās kārtās, ir horizontāli slāņi, kas ķermeņa siluetu vizuāli sadala, paplatina un saīsina.

foto: Saira MacLeod/Shutterstock/ Vida Press

Caca

Gari mati, perfekts meikaps, augsti papēži, maksimāli sievišķīgas kleitiņas un svārciņi, piegulošas jaciņas un skinny bikes – tas viss kopā izskatās pārāk salkani. Visticamāk, arī nekomfortabli.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press