Attiecības
2020. gada 9. oktobris, 07:07

Inita Sila. Tango ar vēzi un vīrieti

Jauns.lv

Pirms pusotra gada ārsti žurnālistei Initai Silai pateica to, ko viņa jau labu laiku pati nojauta, – vēzis. Desmit gadus viņa, būdama žurnāla Ieva galvenā redaktore, savās slejās aicināja sievietes doties uz krūts pārbaudēm. Un nu tas bija noticis ar viņu. Par to, kā mainījās dzīve un viņa pati, Inita uzrakstījusi grāmatu Tango ar diviem misteriem V. Vēzi un vīrieti. Atklātu sarunu ar Initu lasi žurnāla OK! jaunajā numurā!

Vēl žurnālā:

* Pavārs Mārtiņš Sirmais. Viņš ir no tiem, kurus satikt ir prieks. Nē, viņš nav nekāds allaž smaidošais pozitīvisma sludinātājs. Bet Mārtiņš ir ļoti īsts. Tāpēc katra saruna ar viņu ir kā auksta lietusgāze un karsta liepziedu tēja vienlaikus.

* Viņiem ir savs ētikas kodekss – gan teātrī, gan attiecībās. Aktieri Arturs Krūzkops un Ieva Segliņa vienmēr ir atšķīrušies ar savdabību, stingru mugurkaulu, jūtīgumu un inteliģenci. Kad abi vēl bija citās attiecībās, viņi tikās bohēmiskās ballītēs. Vienmēr bija prieks satikties. Dīvains prieks. Reiz viņi palika kopā...

* Sajust drēbi – tāds varētu būt Līvas Jaunozolas talants. Sajust elpu. Vibrācijas. Baraviku un arī naudas smaržu. Līva prot baudīt dzīvi, turpinot to mācīties. Lai arī sākusies kā stāsts par viņas Andeli Mandeli – starp citu, šoruden tā būs ļoti īpaša –, saruna aizpūtīs mūs pavisam citos ūdeņos.

* Nupat Tilda Svintone tika godināta Venēcijas kino festivālā. Nepieradinātā mūza, ekscentriskā sarkano paklāju dīva un ārkārtīgi talantīgā aktrise ar visai vētrainu un ekstravagantu privāto dzīvi. Aukstasinīga un eleganta, un ar nenoliedzami unikālu statusu kino mākslas pasaulē. Tilda Svintone filmējusies nu jau gandrīz deviņdesmit filmās, un 5. novembrī viņa svinēs 60 gadu jubileju.

* Brīvību Britnijai! Jau 12 gadus kontrole pār Britnijas Spīrsas dzīvi un naudu nav viņas pašas rokās. Viņas dzīve un publiskās izpausmes tiek stingri kontrolētas, piesaistot arvien vairāk atbalstītāju Britnijas atbrīvošanas kustībai...

* Frenks Sinatra, viens no 20. gadsimta slavenākajiem un ietekmīgākajiem izklaides māksliniekiem, kļuva ne tikai par mūzikas leģendu, bet arī par Amerikas kultūras simbolu visos tās aspektos. Kad viņš nomira, žurnālisti rakstīja: “Pie velna kalendāru! 20. gadsimta beigas pienāca dienā, kad nomira Frenks Sinatra.”

* Kāda mamma ir Marta Grigale? Dziedātājai un radio Pieci.lv ētera balsij šis gads izvērties aizraujošā piedzīvojumā – tas ļāvis gan daudz strādāt, radot jaunas dziesmas, gan dāvājis mīlestības pilnu laiku, kas pavadīts kopā ar – meitu Grētu un dēlu Valtu. Marta lepojas, ka nu jau ir divu bērnu mamma, un atzīst, ka tieši bērni ir pacēluši viņas dzīvi citā, augstākā līmenī. Viņa uzskata – laimīga mamma nav perfekta.

* Pagatavo burgeru! Burgers šobrīd piedzīvo īstu slavas laiku, tas tiek piedāvāts augstas klases restorānos, krodziņos, benzīntankos un uz ielas, tiek gatavots mājas viesībās un bērnu ballītēs. To ēd un slavē gan gurmāni, gan vegāni, gan veselīga dzīvesveida atbalstītāji. Trīs izcilas receptes katrai gaumei. Gatavo Arvis Zēmanis, Dita Lase un Paula Freimane.