Mode
2020. gada 9. oktobris, 09:41

Keitas Mosas 18 gadu vecā meita debitē modes skatē

Jauns.lv

Britu supermodeles Keitas Mosas (46) vienīgā meita Lila Greisa Mosa 18 gadu vecumā debitējusi kā modele Parīzes modes nedēļā, kas šogad koronavīrusa pandēmijas dēļ notiek virtuāli. Jauniete demonstrējusi tērpus itāliešu zīmola “Miu Miu” modes skatē.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Lila ar savu slaveno mammu Keitu Mosu aizvadītā gada Parīzes modes nedēļā.

Lila, kura 18. dzimšanas dienu nosvinējusi aizvadītajā nedēļā, seko savas slavenās mammas pēdās un pirmo reizi kāpusi uz mēles modes skatē.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ Keitas Mosas pirmā pieredze ļoti atšķiras no tās, kāda savulaik bija viņas mammai. Modes skate, kurā debitēja Lila, notika virtuāli.

Keita Mosa ar meitu Lilu Greisu 2020. gada maijā Londonā

gallery icon
20

Viesi modes skati vēroja no savām mājām, iekārtojušies ērtos dīvānos. Lila uz modes skates mēles kāpa tukšā zālē, taču izskatījās nevainojami un ļoti pārliecinoši.

Supermodeles Keitas Mosas meita Lila Greisa

gallery icon
16

Keitas Mosas meita demonstrēja itāliešu modes nama “Miu Miu” nākamā gada pavasara-vasaras kolekcijas tērpus. Jaunajai modelei bija izvēlēts košs tēls. Modele bija ģērbta spilgtas krāsas īsā topiņā un mini svārkos. Viņas mati bija savākti zemā zirgastē. Vizāžisti bija parūpējušies par vieglu tikko manāmu grimu, kas nenovērš uzmanību no skatē demonstrētā tērpa.

Otrs tērps, ko demonstrēja Lila, bija īsa gaiši zila kleita ar dzeltenu banti. Modele ļoti pārliecinoši soļoja pa modes skates mēli, visu laiku lūkojoties vienā virzienā. “Paldies, ka atļāvāt man debitēt sapņu šovā,” vēlāk savā “Instagram” kontā ierakstīja jaunā modele.

Keitas Mosas meita Lila Greisa

Keitas Mosas meita Lila Greisa pasaulē nākusi 2002. gadā. Viņas tēvs ir uzņŗemējs un izdevējs Džefersons Haks.

gallery icon
20

Lilas sekotāji paslavējuši viņu ar veiksmīgo debiju. “Tāda pati kā mamma”, “Kāda skaistule, ļoti mīlu tevi”, “Tiešs trāpījums sirdī!”, “Lieliski izskaties un sevi pasniedz”, “Maģiska skaistule”, “Skates superzvaigzne” – šādus un līdzīgus komplimentus Lilai veltījuši viņas bloga sekotāji.

foto: Neville Marriner/Daily Mail/Shutterstock/ Vida Press
Keitas Mosas debija “Dolce & Gabbana” skatē 1992. gadā. Arī viņai tolaik bija 18 gadu.

Arī Keita Mosa modes skatē pirmo reizi piedalījās 18 gadu vecumā. Viņa toreiz demonstrēja modes nama “Dolce & Gabbana” pavasara tērpu kolekciju. Tas notika 1992. gadā.