foto: AFP/Scanpix
Modele Tīgena un dziedātājs Ledžends zaudējuši savu trešo bērniņu
Krisija Tīgena un Džons Ledžends
Bērni
2020. gada 1. oktobris, 12:40

Modele Tīgena un dziedātājs Ledžends zaudējuši savu trešo bērniņu

Jauns.lv

Slavenā amerikāņu modele Krisija Tīgena pavēstījusi, ka viņa un viņas vīrs amerikāņu dziedātājs Džons Ledžends zaudējuši savu trešo bērniņu. Viņas grūtniecības gaitā radās sarežģījumi, tāpēc modele tika nogādāta slimnīcā, kur notika spontānais aborts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“The Guardian” vēstī, ka Tīgenai bija sākusies spēcīga asiņošana, tāpēc viņa nonāca slimnīcā, kur diemžēl slavenības trešā grūtniecība pārtrūka. Par to viņa arī informēja savus fanus ar sociālo tīklu starpniecību. “Mēs esam šokēti un izjūtam neiedomājami dziļas sāpes, sāpes, kādas iepriekš nekad nav justas,” viņa raksta.

Modele paskaidro, ka mediķi darīja visu iespējamo, taču asiņošanu apturēt tā arī neizdevās.

Divu bērnu māmiņa Tīgena paziņojumā faniem raksta, ka iepriekš saviem bērniem vārdus izdomāja pēdējā mirklī, jau pēc viņu nākšanas pasaules, bet šoreiz kaut kādu iemeslu dēļ viņa “to mazo puisi vēderā” sākusi dēvēt par Džeku. “Tāpēc viņš mums vienmēr būs Džeks. Džeks tā pūlējās būt daļa no mūsu ģimenes, un viņš būs, mūžīgi,” raksta modele. Viņa arī uzrunā savu aizgājušo dēliņu: “Man ir tik žēl, ka tavi pirmie dzīves mirkļi bija tik smagi,” kā arī norāda, ka vecāki vienmēr viņu mīlēs.

Ledžends un Tīgena jau iepriekš ir runājuši publiski par dažādām auglības problēmām un atklāja, ka trešais bērniņš ir pirmais, kuru abiem izdevās ieņemt bez mākslīgās apaugļošanas.

Par to, ka modele ir trešā bērna gaidībās, pāris publiski paziņoja augustā.

Šī skumjā ziņa izraisīja atbalsta vilni sociālajos tīklos, paužot līdzjūtību, kā arī sakot abiem paldies, ka viņi tik atvērti runā par savām sērām.

Viņu ģimenē jau aug meita Luna un dēls Mailzs. 

Modele Krisija Tīgena ar meitu Lunu

Modele Krisija Tīgena ar meitu Lunu.

gallery icon
14

Džons un Krisija savulaik iepazinās Ledženda 2006. gada dziesmas "Stereo" videoklipa filmēšanas laikā. 2011. gada decembrī mūziķis mīļoto bildināja, bet 2013. gada septembrī tika svinētas kāzas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās