Bērni
2020. gada 21. septembris, 04:58

Pandēmija un 2020. gads slavenībām ir ražīgs mazuļu laiks

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Globālās pandēmijas gads iezīmīgs ir arī to, ka šis ir ražīgs periods, kad pasaulē nākuši un nāks atpazīstamāko slavenību mazuļi.

Karantīnas pārsteigums

Mūziķis Džons Ledžends un viņa sieva Krisija Teigena pasaulei par trešo mazuli paziņoja jeb grūtniecības vēderu parādīja Džona singla Wild jaunajā mūzikas video. Modele, TV personība un pavārgrāmatu autore, kura atklāti ir stāstījusi par iepriekšējām apaugļošanas problēmām, šoreiz grūtniecību nebija ieplānojusi. “Tas bija pārsteigums. Varētu teikt, ka neliels karantīnas pārsteigums,” iesmējis Džons.

foto: Coleman-Rayner /Vida Press/ Vida Press

Noslēpumainais mazulis

Holivudas noslēpumainākais pāris – aktieri Joahims Fēnikss un Rūnija Mara – šobrīd ir sava pirmā mazuļa gaidībās. Un, ņemot vērā abu tieksmi pēc slepenības, sabiedrība bērna dzimšanas datumu uzzinās tikai viņa 18 gadu jubilejā.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Skaistuma dinastija

Baumas par to, ka skaistuļu pāris – modele Džidži Hadida un mūziķis Zeins Maliks – grasās kļūt par vecākiem, izskanēja aprīļa pēdējā nedēļā. Saprotot, ka no paparaci neko nenoslēpt, modele atzinās: “Skaidrs, ka mēs būtu gribējuši, lai paši varētu paziņot jaunumus, bet esam sajūsmā, priecīgi un pateicīgi par visu laba vēlējumiem.”

foto: NBC / BACKGRID/Vida Press/ Vida Press

Vaņa Seviņī Mackovičs

Aktrise Kloē Seviņī un mākslas kurators Siniss Mackovičs ir paspējuši šogad kļūt par vecākiem.  “Esi sveicināts pasaulē – Vaņa Seviņī Mackovič. Dzimis 2. maijā Ņujorkā,” aktrise paziņoja Instagram, pateicās slimnīcas darbiniekiem par “drosmi, neatlaidību un laipnību, īpaši medmāsām par maigumu un pacietību” un sveicināja pārējās māmiņas: “Lai svētītas visas ģimenes, kuras šajā laikā piedzīvo bērna nākšanu pasaulē.”

foto: Jose Perez / SplashNews.com/ Vida Press

Citplanētietis

4. maijā popmūziķe Klēra Bušē jeb “Grimes” un Tesla uzņēmuma vadītājs Īlons Masks pasaulē sagaidīja savu pirmo kopīgo mazuli. Kad ziņkārīgie fani sociālajos tīklos pieprasīja vairāk informācijas par jaundzimušo, pāris atklāja zēna vārdu – X Æ A-12. Tas esot Elfu alfabēta un spiegu lidmašīnas nosaukuma sajaukums, tiesa, neizrunājams un Kalifornijas likumdošanā neakceptēts.

foto: Instagram

Gatavi!

Holivudā neko nenoslēpsi. Mūziķe Keitija Perija to labi apzinās un savu grūtnieces vēderu atklāja mūzikas video Never Born White, un vēlāk skaidri un gaiši paziņoja: “Tā nebija nejaušība, un mēs esam gatavi. Vienīgā lieta, kam ar Orlando Blūmu nebijām sagatavojušies, ir Covid un Amerikas revolūcija vienlaikus.” Un, kā pienākas slavenībām, Instagram sociālais tīkls kļuva par platformu meitiņas Daisy Dove Bloom piedzimšanas paziņošanai un sajūsmai: “Esam laimes un brīnuma pārpildīti!”

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

Neko nenoslēpt

Lai gan mūziķis Džo Džonass un aktrise Sofija Tērnere nekad nav oficiāli paziņojuši par grūtniecību, paparaci notikumu ir piefiksējuši, un abu preses pārstāvjiem nācās jūlija beigās atklāt: “Pāris ir laimīgs paziņot par mazuļa piedzimšanu.” Un neko vairāk.

foto: LRR / BACKGRID/ Vida Press
Aktrise Sofija Tērnere un mūziķis Džo Džonass par mazuļa gaidīšanu paziņoja jūlija beigās.