2020. gada 14. augusts, 06:43

Princis Harijs un Megana Mārkla savas pirmās mājas iegādei izvēlas gaužām nepiemērotu laiku

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem ASV dolāru iegādājušies savu pirmo māju ASV. Mājokļu tirgus tendences liecina, ka Saseksas hercogi izvēlējušies ļoti nepiemērotu laiku savam darījumam.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Princis Harijs un Megana Mārkla visbeidzot iegādājušies paši savu māju Amerikas Savienotajās Valstīs un izvākušies no Taileram Perijam piederošās villas, ko līdz šim īrēja.

Saseksas hercogi nopirkuši paši savu māju ekskluzīvajā Montesito, par to samaksājot 14.6 miljonus ASV dolāru. Eksperti teic, ka tā ir augsta summa pat šim elitārajam rajonam, kurā villas pieder tādām zvaigznēm kā Oprai Vinfrijai, Arianai Grandei un Elenai Dedženeresai.

Opras Vinfrijas māja

Šī ir tikai viena no daudzajām TV personības Opras Vinfrijas mājām. Visdārgākais 90 miljonus vērtais īpašums atrodas Montesito Kalifornijā.

gallery icon
6

Saseksu jaunais īpašums atrodas tikai 100 jūdzes uz ziemeļiem no Losandželosas. Sīkāka informācija par darījumu netiek atklāta, taču portāls TMZ informē, ka māja ir apsardzes uzraudzīta un to apjož augsta sēta. Karaļnama tuvu stāvošas personas zina teikt, ka jaunajai ģimenei pirkumu apmaksāt palīdzējis princis Čārlzs.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Eksperti norāda, ka ņemot vērā šā brīža tendences nekustamā īpašuma tirgū, “Harijs un Megana izvēlējušies muļķīgu laiku mājas iegādei”.

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

Jaunie Nacionālās nekustamo īpašumu asociācijas dati liecina, ka pašreizējās vienas ģimenes māju vidējā cena otrajā ceturksnī pieaugusi par 4,2%.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Renē Graba, Motesito nekustamo īpašumu firmas “Village Prperties” īpašniece izdevumam “Santa Barbara News-Press” pastāstījusi, ka vietējais nekustamo īpašumu cenu kāpums ir “absolūti šokējošs”.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Māklere atzīst, ka līdz šim nepiedzīvots cenu kāpums sācies jūnijā. Graba šo interviju sniegusi jūlijā, aptuveni ap to laiku, kad Harijs un Megana nokārtojuši darījumu un iegādājušies savu jauno māju.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Eksperti prognozē, ka nākamo mēnešu laikā cenas varētu nedaudz kristies. Kāds no Saseksu paziņām izdevumam “Telegraph” izteicies, ka pirkums nav bijis naudas jautājums. Pirmajā vietā bijušas Ārčija intereses: “Harijs un Megana rūpīgi visu apdomāja uz izvērtēja. Šī ir vieta, kur viņi plāno būt laimīgi, ieviest draugus, audzināt Ārčiju, sniedzot viņam iespēju rotaļāties ar citiem sava vecuma bērniem. Ir grūti kaut kam tādam pielikt cenu. Ir jauki būt tādā finanšu situācijā, kad to nav arī nepieciešams darīt.”

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27