foto: CAMERA PRESS/Keith Mayhew / Vida Press
Pārsteigums! Eds Šīrans drīz būs tētis
Eds ŠĪrans jau pēc dažām nedēļām būs tētis!
Bērni
2020. gada 13. augusts, 06:02

Pārsteigums! Eds Šīrans drīz būs tētis

Jauns.lv

Britu dziesminieks Eds Šīrans un viņa sieva Čerija Sīborna jau šovasar kļūs par vecākiem savam pirmdzimtajam. Tas nu gan ir negaidīti! Koronavīrusa pandēmijas dēl ieviesto ierobežojumu dēļ pāris reti izgājis sabiedrībā, līdz ar to saglabāt šo ziņu noslēpumā nav nemaz bijis tik grūti.

foto: Beretta/Sims/Shutterstock/ Vida Press
Eds Šīrans ar sievu Čeriju Sībornu.

Eds Šīrans un Čerija Šīborna ir kopā jau kopš tīņa gadiem, taču precēts pāris ir nepilnus divus gadus. Jau tuvāko nedēļu laikā viņiem gaidāms ģimenes pieaugums. Koronavīrusa ieviesto ierobežojumu dēļ pārim šo ziņu izdevies saglabāt noslēpumā no visiem.

Eds Šīrans un Čerija Sīborna

Britu dziesminieks Eds Šīrans ar draudzeni Čeriju Sībornu. Pāra jūtas uzplaukušas pirms neilga laika, lai gan populārais mūziķis meiteni pazīst ...

gallery icon
16

Kāds no pāra draugiem izdevumam “The Sun” apliecinājis, ka topošie vecāki esot pārlaimīgi par gaidāmo lielo notikumu. Lielāko daļu gaidību laika Eds un Čerija esot pavadījuši savās lauku mājās Safolkas grāfistē.

Eda Šīrana „Šīranvilla”

Britu dziedātājas Eds Šīrans šobrīd ir četru māju īpašnieks Safolkas grāfistē. Tās visas atrodas līdzās, un vietējie to iesaukuši par ...

gallery icon
8

“Viņi ir neizsakāmi laimīgi,” norāda paziņa. “Taču visu šo laiku abi šos jaunumus saglabājuši absolūtā slepenībā.”

“Karantīna bija labs iemesls, lai neizietu no mājām pārāk bieži, taču laiks tuvojas un saviļņojums aug, un viņi pamazām sāk par to stāstīt draugiem un radiniekiem.”

foto: LAGENCIA GROSBY / SILVIA & SERGI/ Vida Press
Eds Šīrans ar sievu Čeriju aizvadīta gada jūnijā brīvdienās Ibicā.

“Viņi veic pēdējo sagatavošanās darbus mājās, mazulis gaidāms jau vasaras izskaņā.”

“Šis ir ļoti laimīgs laiks. Ģimenes ir ļoti priecīgas par viņiem un nevar vien sagaidīt, kad ieradīsies jaunākā atvase.”

Eds Šīrans nēsā saderināšanās gredzenu

Eds Šīrans nēsā saderināšanās gredzenu.

gallery icon
9

Čerija un Eds iepazinās Tomasa Millsa vidusskolas gados Fremlingemā, Safoklas grāfistē. Runā, ka Edam ieatpirkusies Čerija un viņš centies izpelnīties meitenes uzmanību.

Puisis palicis salauztu sirdi, kad pēc vidusskolas Čerija pametusi Lielbritāniju, lai turpinātu mācības universitātē ASV.

Eda Šīrana koncerts Latvijā

2015. gada 16. februārī “Arēnā Rīga” uzstājās britu mūziķis Eds Šīrans.

gallery icon
26

Bijušie klasesbiedri romantiskās attiecības atjaunojuši 2015. gadā, un kopš tā laika vairs nav šķīrušies. Divus gadus vēlāk Ziemassvētkos Eds bildinājis Čeriju.

Savā “Instagram” blogā Eds paziņoja, ka sev uz Ziemassvētkiem sagādājis īpašu dāvanu – līgavu.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Eds Šīrans ar sievu Čeriju Sībornu ir pazīstami kopš tīņa gadiem, bet precēts pāris nepilnus divus gadus.

Arī par kāzām Eds īpaši runīgs ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem nebija. Zinātāji teic, ka laulību ceremonija esot bijusi ļoti klusa un notikusi 2018. gada februārī netālu no dziedātāja vecāku mājām. Tai sekojošais bankets bijis vien tuvāko lokā, bez pārliekas greznības un pompozitātes.

Intervijā BBC radio 2, runājot par attiecībām, Šīrans reiz izteicies: “Esmu vislaimīgākais, kāds jebkad esmu bijis. Un tas ir tāpēc, ka esmu pavadījis gadu kopā ar kādu. Tagad es jūtos patiešām droši. Mēs dzīvojam kopā un mums ir kaķi, un es domāju, ka tad, ja ir kaķi, tā tas ir.”