Bērni
2020. gada 5. augusts, 19:05

"Mans vīrs gāja mātei garām un uzsita pa dibenu, domādams, ka tā esmu es!" Māte un meita stāsta par savu līdzību

Jauns.lv

Dona (60) un Šēra (30) Habšeras no Amerikas Savienotajām Valstīm izpelnījušās sabiedrības uzmanību ar savu neticamo līdzību. Lai arī mātei un meitai tas nav nekas neparasts, tomēr, ņemot vērā 30 gadu starpību, abas gan vairāk izskatās pēc dvīņu māsām, ziņo DailyMail.

“Reiz mums ar mammu mugurā bija vienas krāsas apģērbs. Mums abām ir viens izmērs, tumši mati. Mans vīrs Džareds gāja mātei garām un uzsita pa dibenu, domādams, ka tā esmu es,” atklāj Šēra.

Tāpat vairāki puiši, ar kuriem viņa iepriekš tikusies, norādījuši, ka zinot, kā Šēra izskatīsies pēc 30 gadiem.

View this post on Instagram

#twinning with mom!💕

A post shared by Cher (@cherhubsher) on

“Man bija 15 gadi, kad es pamanīju, ka esam ļoti līdzīgas. Toreiz es gribēju, lai viņa ir tipiska mamma, bet tagad es novērtēju mūsu īpašo stāstu.”

Šēra stāsta, ka cilvēki nemitīgi domājot, ka viņas ir māsas. Tā kā māte ne tikai izskatoties jaunāka, bet arī uzvedoties jauneklīgāk nekā citi viņas vecuma cilvēki, tad Šēra viņu pat bija uzaicinājusi uz savu vecmeitu ballīti kā vienu no draudzenēm.

View this post on Instagram

Mamas back (aka Mimi, aka twin)

A post shared by Cher (@cherhubsher) on

Māte un meita kopā uzrakstījušas arī grāmatu “A Bond That Lasts Forever”, kurā stāsta par savu pieredzi. Viņas norāda, ka esot līdzīgas ne tikai vizuāli, bet arī pēc rakstura un uzvedības. Grāmata vēstot arī par to, kā izveidot sapņu attiecības starp meitu un māti.

“Kad cilvēki domā, ka esmu vecumā ap 30, tas ir milzīgs kompliments. Vecums ir tikai cipars. Tas, ka mēs paliekam vecāki, nenozīmē, ka mums obligāti jāpaliek veciem savā domāšanā. Pozitīvas domas ir atslēga visam,” stāsta 60 gadus vecā māte. Viņasprāt, jauneklīgo izskatu palīdz uzturēt arī veģetārs uzturs, labs miegs, rūpēšanās par ādu, pietiekams ūdens patēriņš ik dienu, kā arī kustības.

Tēmas