foto: Shutterstock
Vasaras pārsteigumi turpinās - horoskops visām zodiaka zīmēm no 3. līdz 9. augustam
Cita pasaule
2020. gada 3. augusts, 12:43

Vasaras pārsteigumi turpinās - horoskops visām zodiaka zīmēm no 3. līdz 9. augustam

Jauns.lv

Uzzini, kāda tev būs šī nedēļa.

AUNS

Jo labāk tev klāsies, jo augstāk tu tieksies – ne velti mēdz teikt, ka apetīte aug ēdot. Sarunas ar augstākstāvošām amatpersonām gan neveiksies. Strīdus situācijās pirmais sper soli uz izlīgumu. Brīžam gan sasolīsi vairāk nekā spēsi izpildīt, jo tik ļoti gribēsi izdabāt otram, ka aizmirsīsi padomāt par sevi.

VĒRSIS

Esi kritisks, analizē, mēģini aizrakties līdz lietu patiesajai būtībai. Šķēršļi un dažādi traucēkļi tikai liecinās par to, ka esi uz pareizā ceļa. Filozofiska un nedaudz bezrūpīga attieksme pret ikdienišķām neveiksmēm pasargās no lieka stresa. Nedēļas nogalē tevi gaida interesantas sarunas un aizraujoši notikumi.

DVĪŅI

Šaubu brīžos labs padomdevējs būs intuīcija, ja vien tev pietiks laika tajā ieklausīties, savukārt attiecību veidošanā noderēs psiholoģijas zināšanas. Darbā valdīs radoša gaisotne. Nedēļas izskaņā sagādā prieku mīļotajam cilvēkam, atvēlot vairāk laika divvientulībai.

VĒZIS

Komunikācija ar apkārtējiem neveidosies tik gludi, kā gribētos. Dienasgaismā var tikt celti seni grēciņi un citas nebūšanas. Strīdi nekur nevedīs, ja nepiekāpsies un nemainīsi savu viedokli, tāpēc uzliec laipnības masku un mēģini diplomātiski iziet no situācijas.

LAUVA

No tā, cik stabili un droši jutīsies mājās un ārpus tās, tik droši un nešaubīgi spēsi aizstāvēt savas intereses, komunicēt ar apkārtējiem, veidot jaunus kontaktus. Prieku sagādās rūpes par mājām, tuviniekiem. Var aizsākties pārsteigumiem bagāts periods, kurā būs lieliska iespēja ne tikai apliecināt sevi, bet arī jūtami uzlabot dzīves kvalitāti.

JAUNAVA

Attiecībās liela nozīme būs spējai pieņemt partnera viedokli pat tad, ja tas ir diametrāli pretējs tavējam. Pietiks izrādīt sapratni un tikai nedaudz piekāpties, lai veidotos dialogs. Darbā visus spēkus velti vienam mērķim – karjerai un izaugsmei. Tevi atbalstīs visdažādākie cilvēki, viņi iedrošinās un palīdzēs nepalikt pusceļā.

SVARI

Mājās atmosfēra būs diezgan saspringta, viegli var uzliesmot strīdi ar laulāto draugu, vecākiem. Rūpējies par sadzīvisku nebūšanu novēršanu. Nevaino savās grūtībās cilvēkus, kas nav attaisnojuši uz viņiem liktās cerības. Sākot ar nedēļas beigām, situācija uzlabosies. 

SKORPIONS

Šajā darba nedēļā iespējami ne tikai materiālie= ieguvumi un lietderīgas tikšanās, bet arī garīgas atklāsmes un iedvesmojoši notikumi. Par savu veiksmi rūpējies pats. Izvirzi sev mērķi iegūt apkārtējo atzinību, jo tas motivēs jauniem darbiem. Viegli veidosies draudzīgas attiecības, kuras neuzliek nekādus pienākumus vai saistības.

STRĒLNIEKS

Iespējamas iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem. Tā kā tavs viedoklis par finanšu jautājumiem krasi atšķirsies no priekšniecības uzskatiem, šobrīd neuzsāc sarunas par algas pielikumu. Nesasteidz kādu darbu tikai tāpēc, ka gribi ātrāk baudīt atpūtu. Visam savs laiks! Ne velti mēdz teikt – savu laiku dubļus bridu, savu laiku rotājos. 

MEŽĀZIS

Tuvākajās dienās nebūs viegli paspēt izdarīt visu, kas iecerēts vai ko esi apsolījis izdarīt. Tava panākumu atslēga būs savaldība un mērenība, tāpēc – kad domas ar apkārtējiem nesakrīt, labāk paklusē! Piespied sevi pievērsties tiešajiem darba pienākumiem – tiklīdz to izdarīsi, lietas ies no rokas.

ŪDENSVĪRS

Vislabākos rezultātus sasniegsi, ja rīkosies brīvi, godīgi un neatkarīgi. Uzklausi tuvinieku ierosinājumus, pieņem kritiku. Atrodoties sabiedriskā vietā, uzmani naudas maku, nekrīti kārdinājumā un netērē naudu par lietām, kas patiesībā tev nemaz nav nepieciešamas. Nedēļas beigas ir piemērots brīdis, lai saliktu lietas pa plauktiņiem.

ZIVIS

Esi pragmatisks un strukturē savu laiku. Centies neko nesasteigt, pirms sper izšķirošo soli, izanalizē visus par un pret. Situācija būs labvēlīga visdažādākām sabiedriskām aktivitātēm. Ja rodas iespēja doties nelielā izbraucienā, izmanto to.