Dzīvesstils
2020. gada 2. augusts, 05:15

Ar kādiem velosipēdiem brauc slavenības

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Kāds – lai būtu formā, kāds – lai izbaudītu svaigu gaisu… Neatkarīgi no tā, kāds ir iemesls, pat slavenības mēdz atteikties no privātajiem šoferiem un pārvietoties ar divriteni. Protams, ar kvalitatīvu un ekskluzīvu braucamrīku.

Zvaigznes dodas izbraukumos ar saviem velosipēdiem

gallery icon
14

Kalnu velosipēds

Aktieris Orlando Blūms, kurš filmējas episkās, vēsturiskās un piedzīvojumu filmās, savu ikdienas piedzīvojumu atrod regulārās velobraukšanas aktivitātēs. Viņš iecienījis kalnu velosipēdus.

foto: David Rowland/Shutterstock/ Vida Press

Profesionālis

Aktieris Mets Deimons, kurš ir atveidojis profesionālo riteņbraucēju Lensu Ārmstrongu biogrāfiskajā filmā It’s Not About the Bike, nav nekāds velosipēdists amatieris. Viņš ir piedalījies Dienvidāfrikas 110 kilometru garajā Cape Argus velobraucienā uz tandēmriteņa ar brāli Kailu Deimonu un individuālos braucienos izvēlas Felt kalnu velosipēdu, kura cenas ir apmēram 1500–5500 eiro.

foto: BACKGRID/All Over Press/Vida Pre/ Vida Press

Ar velosipēdu visur

Gladiatora zvaigzne aktieris Rasels Krovs ir redzēts ceļā uz filmēšanos ar velosipēdu Ņujorkā, Losandželosā un Sidnejā. Un to viņš dara ar 4000 eiro dārgu Scott kalnu riteni.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press

Specializēta

Arī aktrise un mūziķe Dženifera Lopesa prot braukt ar divriteni. Viņa kopā ar draugu Aleksu Rodrigesu ne tikai vizinās pa pilsētu, bet ir pat piedalījusies triatlonos. Viņas uzticamais sabiedrotais ir 1175 eiro vērtais velosipēds Specialized.

foto: Picture Perfect/Shutterstock/ Vida Press

Trek fans

Aktieris Metjū Makonahijs, kurš ir bijis redzams treniņos kopā pat ar profesionālo riteņbraucēju Lensu Ārmstrongu un pats ir piedalījies triatlonos, iecienījis Trek velosipēdus. Tie viņam ir tik daudz un dažādi, ka liek domāt, ka tā ir reklāmas sadarbība ar zīmolu.

foto: CAMERA PRESS/Premiere Photo / Vida Press

Randiņu partneris

Leonardo di Kaprio ar velosipēdu pārvietojas tad, kad ir jāsavaldzina un jāizklaidē kārtējā draudzene – modele. Un te velosipēda zīmolam nav nozīmes, jo visi esot īrēti.

foto: Philip Vaughan/Shutterstock/ Vida Press

Atpūtas braucienos

Arī bijušajam ASV prezidentam Barakam Obamam tīk vizināties ar velosipēdu. Tas viņam ir brīvā laika pavadīšanas veids kopā ar bērniem, izvēloties iecienīto Trek Fuel Ex velosipēdu (vidējā cena ir 4000 eiro).

foto: Pool/Sipa USA/ Vida Press

Luksusa brauciens

Arī modele Koko Roša mīl atpūtu svaigā gaisā. Īpaši, ja tā ir iespējama ar modes nama Fendi radīto pilsētas velosipēdu. Protams, tas ir īpaši ekstravagants, sākot ar cenu (9000 eiro) un zīmola logotipu riteņa spieķos.

foto: Instagram, Vida Press
foto: Instagram, Vida Press
Modele Koko Roša.