Stila jaunumi
2020. gada 31. augusts, 11:43

Populāru zīmolu apģērbi skolai, darbam un brīvajam laikam - ar atlaidi līdz pat 80%

Jauns.lv

Paziņota skolēnu un viņu vecāku, iespējams, gaidītākā vēsts - Latvijā mācības jau no 1. augusta atļauts rīkot klātienē. Arī daudzi pieaugušie, tuvojoties rudenim, plāno no attālinātā darba atkal atgriezties birojā un cer atkal apmeklēt kultūras un sporta pasākumus, tāpēc apģērbu iegāde internetā ir perfekts veids, kā gan mazajiem, gan lielajiem bez stresa un liekiem cilvēku pūļiem sagatavoties jaunajai sezonai.

Koronavīrusa pandēmija joprojām nav beigusies, tāpēc pastaigas pa tirdzniecības centriem labāko apģērbu meklējumos joprojām ieteicams aizstāt ar aktivitātēm svaigā gaisā. Savukārt rudens sezonas apģērbus skolai, universitātei, birojam, sportošanai un brīvajam laikam ērti var iegādāties  iepirkšanās tīklā BestSecret.com. Te vienkopus pieejamas vairāk nekā 3000 populāru zīmolu modes preces ar atlaidi līdz pat 80%.

foto: Publicitātes foto

Tev atliks vien veikt pāris klikšķu internetā - un viss vajadzīgais jau būs ceļā pie tevis. Piegādi uz mājām BestSecret.com nodrošina bez maksas, un arī preču sūtīšana atpakaļ ir par brīvu.

Vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču visai ģimenei, 3000 populāru un starptautiski zināmu zīmolu ("Asics", "Tommy Hilfiger", "Adidas", "Petit Bateau", "Guess", "Diesel", "Max Mara", "UGG", "Liebeskind Berlin", "Fendi", "True Religion", "Jack Wolfskin", "Balenciaga", "Calvin Klein", "Jimmy Choo", un citi) ar atlaidi līdz pat 80% - viss šis ir atrodams interneta veikalā BestSecret.com.

Tomēr vēlamies atgādināt, ka BestSecret.com nav parasts interneta veikals. Tā ir slēgta modes mīļotāju kopiena, kam pievienoties ļauts vien īstiem modes gardēžiem. Pašlaik Jauns.lv lasītājiem ir ekskluzīva iespēja to izdarīt, saņemot ielūguma kodu šeit (nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots).

Te pieejamas visas jaunākās tendences - mode, apavi un aksesuāri. Preces gan bērniem, gan sievietēm, gan vīriešiem. Pašlaik īpaši labi piedāvājumi ir tieši rudens kolekcijām.

foto: Publicitātes foto

Bērnu apģērbi - skolai, sportam un brīvajam laikam

Pēc vasaras un pandēmijas laika attālinātās mācīšanās skolēni noteikti ir noilgojušies pēc skolas vides un draugu satikšanas, un svētku sajūtu pirmajā skolas dienā noteikti papildinās stilīga kleita, kostīms vai uzvalks. Cits izmērs, visticamāk, būs vajadzīgs arī iecienītajiem sporta tērpiem un gan skolas, gan brīvā laika apģērbiem. 

foto: Publicitātes foto

Visi skolas gadam vajadzīgie apģērbi ir ērti iegādājami BestSecret.com. Izvēlies kopā ar atvasi, un Bestsecret.com piegādās visu bez maksas. Ja izmērs neder vai nopirktais apģērbs tomēr īsti neiet pie sirds, atgādinām, ka preces vari nosūtīt atpakaļ par brīvu.

foto: Publicitātes foto
foto: Getty Images/iStockphoto (BestSecret.com publicitātes foto)
foto: Getty Images (BestSecret.com publicitātes foto)

Rudens sezona - biroja darbā un brīvajā laikā

Koronavīrusa pandēmija jau ir mainījusi pasauli un cilvēku attieksmi pret savu laiku un naudu. Daļa pieaugušo arī rudenī turpinās strādāt attālināti, tomēr daudzi gatavojas vismaz daļēji atgriezties birojā, jo sapratuši - nekādi ekrāni nespēj aizstāt tikšanos klātienē. Ērto mājas tērpu nomainot pret lietišķu apģērbu, lielisks un operatīvs palīgs būs iepirkšanās tīkls BestSecret.com, kur populāru zīmolu apģērbi pieejami par ļoti pievilcīgām cenām. Ar cerībām vērojot, kā pēc ārkārtējās situācijas pakāpeniski atgriežas kultūras dzīve, BestSecret.com palīdzēs saposties arī ilgi gaidītajai teātra pirmizrādei vai koncerta apmeklējumam.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Īpašie ielūgumi Jauns.lv lasītājiem, lai pievienotos ekskluzīvajai BestSecret.com modes mīļotāju kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar BestSecret.com.