Stila jaunumi
2020. gada 30. jūnijs, 16:25

"Sisi Free Store" ar vērienu nosvin veikala atkalatvēršanas ballīti

Jauns.lv

Klāt esot kuplam viesu pulkam, svinīgā un sirsnīgā gaisotnē noticis outlet veikala "Sisi Free Store" pēc rekonstrukcijas atvēršanas pasākums jeb Re-Opening Party. Tur netrūka ne šampanieša, ne uzkodu, bija konkursi ar iespēju laimēt veikala dāvanu kartes, kā arī sarūpēti īsti iepirkšanās prieki katram klientam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Svinīgā gaisotnē gan draugus, gan pastāvīgos klientus sagaidīja veikala saimnieki – uzņēmēji Valdis Spurķis un viņa sieva Diāna. "Sisi Free Store" vadītāja Diāna saka - radītais ģimenes bizness ir viņu sirdslieta. Veikals darbojas jau četrus gadus, tas ir atvērts katru darbdienu no pulksten 10 līdz 19 un sestdienās no 11 līdz 17. Pateicoties komandai, kurā ir četras darbinieces, uzņēmums turpina attīstīties un priecēt savus apmeklētājus ar pasaulē atpazīstamu zīmolu apaviem, aksesuāriem un apģērbiem par pieņemamām cenām.

foto: Juris Rozenbergs
Šis projekts, kas aizsākās pirms četriem gadiem, ir aizgājis neiedomājamos apjomos arī sociālajos tīklos, jo "Sisi Free Store" outlet veikalam ir vairāk nekā 40 tūkstošu sekotāju, kuri regulāri tiek informēti par jaunu preču sortimentu mūsu veikalā,” pastāsta Diāna.

"Veikala rekonstrukcija bija nepieciešama, lai varētu apmeklētājiem garantēt modernākas telpas, kā arī vēlējāmies paplašināt "Sisi Free Store" preču sortimentu. Veikala rekonstrukcija nu nodrošina lielāku iepirkšanās platību. Tā dizainu veidoja divi interjera dizaineri – Svjatoslavs Aļeiņikovs un Andrejs Ivanovs. Mēs sadarbojamies ar vairākiem zīmoliem, tostarp lieliska sadarbība ir ar "Denim Dream" pārstāvniecību Igaunijā. Pie mums ir sastopami "Calvin Klein", "Guess", "Tommy Jeans", "Tommy Hilfiger", "Michael Kors", "Furla" un citi atpazīstami zīmoli. Lielākie preču piegādātāji ir Vācija, Itālija, Francija. Ņemot vērā, ka šis mūsu ģimenes veikals ir outlet, cenu politika ir ļoti pieņemama,” norāda Diāna.

foto: Juris Rozenbergs
Veikala īpašnieki Valdis Spurķis un Diāna Spurķe un uzņēmējs Māris Pumpurs ar sievu Aiju.

"Priecājamies, ka veikalu apmeklē gan ģimenes ar bērniem, gan sievietes, gan vīrieši. Katrs apavu pāris ir vienā izmērā, katram apavam ir savs saimnieks – tā ir mūsu veikala devīze,” saka Diāna. Veikala saimniece atklāj, ka pirms vairākiem gadiem pat nebūtu spējusi iedomāties, ka kādreiz būs uzņēmēja. "Strādāju Parīzē, pēc tam Latvijā bērnudārzā. Bet tad dzīve mani saveda kopā ar manu vīru, un viņš teica: "Taisām projektu!""
"Tā es atklāju sevī šādu talantu – nemaz nezināju, ka man ir dotības izprast mārketingu, strādāt ar sociālajiem tīkliem unvadīt komandu. Tagad es zinu – esmu īstajā vietā, jo mīlu to, ko daru,” saka "Sisi Free Store" veikala vadītāja.

foto: Juris Rozenbergs
"Carribbean Funds" dibinātāji Kaspars un Valdis ar sievām Viktoriju Kazanovsku, salona "RigaNails" īpašnieci un Diānu Spurķi. Liels atbalsts veikala Sisi Free Store Re-Opening Party pasākuma organizēšanā nāca no dzīvesstila "Caribbean Funds" īpašniekiem, kuri ir Valda un Diānas ģimenes draugi. ""Caribbean Funds" ir īpaša dzīvesstila veidotāji,” paskaidro Diāna.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās