Bērni
2020. gada 8. jūnijs, 06:35

Aktrise Alīsija Silverstone atzinusies, ka vannojas kopā ar deviņus gadus veco dēlu

Jauns.lv

Holivudas aktrise un grupas „Aerosmith” videoklipu zvaigzne Alīsija Silverstone (45) viena pati audzina deviņus gadus veco dēlu Bēru, kurš dzimis viņas šķirtajā laulībā ar mūziķi Kristoferu Džareki. Alīsija pastāstījusi, kā pavada laiku karantīnā.

Alīsija Silverstone ar dēlu Bēru

Aktrise Alīsija Silverstone ar dēlu Bēru.

gallery icon

Alīsija Silverstone pastāstījusi, ka abi ar dēlu karantīnas laikā dejojot, lēkājot uz batuta un ar lecamauklu. Taču viena no mammas un dēla kopīgajām nodarbēm sabiedrībai šķitusi ļoti savāda. „Mēs kopā ar dēlu ejam vannā. Taču, kad viņš nav kopā ar mani, es izvēlos atslābinošu vannu,” izdevumam „New York Times” pavēstījusi Silverstone.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

Alīsija atzinusi, ka pandēmijas laikā īpašu uzmanību pievērsusi sabalansētai diētai. Aktrise ir pārliecināta, ka ēdiens atstāj ļoti būtisku iespaidu uz viņas kopējo labsajūtu.

„Es sekoju tam, ko ēdu. Ja ēdiens nav pilnvērtīgs, arī pati jūtos slikti. Šādos brīžos mans labais garastāvoklis pazūd kā nebijis,” intervijā „Page Six” norādījusi Silverstone.

Pašizolācijas laikā Silverstone ēd daudz svaigu dārzeņu un zaļumu, bieži gatavo japāņu tradicionālo ēdienu miso zupu un dzer ingvera tēju. Aktrise arī daudz pastaigājas svaigā gaisā, nodarbojas ar jogu un meditāciju.

Alīsija dēlam dod vegānu uzturu, par ko saņēmusi kritiku no daļas sabiedrības. Taču 2018. gadā kādā no intervijām aktrise atzinusi, ka Bērs nekad nav dzēris zāles, jo viņš ēd veselīgu vegānu pārtiku. Alīsijas pārstāvis atzinis, ka bērns pats izvēlējies būt vegāns.

Silverstones dēlu bieži notur par meiteni viņa garo matu dēļ. Alīsija ļauj Bēram pašam izpausties un nekādi viņu neierobežo. Šad un tad viņš kopā ar mammu veic pedikīru.

Alīsija ar rokmūziķi Kristoferu Džareki apprecējās 2005. gadā pēc astoņus gadus ilgas draudzības. 2011. gada maijā pasaulē nāca abu pirmdzimtais. 2018. gadā šī laulība šķirta.

Alīsija Silverstone 2017. gada maijā

Aktrise Alīsija Silverstone popularitāti iemantoja tīnes gados, pateicoties dalībai grupas „Aerosmith” mūzikas videoklipos. Kopš tā laika pagājis jau vairāk nekā ...

gallery icon

Pasaules slavu Silverstone iemantoja, pateicoties grupas „Aerosmith” videoklipiem. Klipā „Crazy” (1994) viņa filmējās kopā ar grupas solista meitu - aktrisi Līvu Taileri. Savukārt videoklipa „Cryin’” (1994) epizodē kā somiņas zaglis redzams arī seriāla „Lost” („Pazudušie”) aktieris Džoss Holovejs. Alīsija filmējusies arī grupas „Aerosmith” klipā „Amazing” (1994).

Alīsija aizvadītajos gados

gallery icon