Attiecības
2020. gada 6. jūnijs, 10:59

Kima Kardašjana apsver domu pārcelties uz atsevišķu māju, lai nebūtu jāšķir laulība ar Kanji Vestu

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas ģimenē iestājusies krīze. Sabiedrības dāma saviem draugiem atzinusi, ka „nevēlas šķirties” no vīra repera Kanjes Vesta, jo laulības izbeigšana esot pati „pēdējā iespēja”, ko viņa izmantos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Par sabiedrībā labi zināmā kolorītā pāra nesaskaņām un iespējamu šķiršanos runas klīst jau krietnu laiku. Spriedze ģimenē ievērojami augusi karantīnas laikā. Kāds no pārim tuviem draugiem apstiprinājis, kā tā patiešām ir taisnība, ka attiecībās iezagusies krīze, taču šis paziņa arīdzan norādījis, ka Kima par oficiālu laulības šķiršanu pagaidām nedomā, atstājot to kā pašu pēdējo iespēju, ja neizdosies uzlabot attiecības un glābt irstošo ģimenes dzīvi.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta fotosesijas aizkulises žurnālam „Vogue”

gallery icon
14

„Kimai un Kanjem iet grūti, jo viņi nekad nav tik daudz laika pavadījuši kopā, taču viņa nevēlas šķirties,” norādījis vārdā nenosauktais informācijas avots.

„Viņa laulību ar Kanji un kopīgi izveidoto ģimeni uzskata par ļoti veiksmīgu. Viņa ir vienīgā no māsām, kura šobrīd ir precējusies, un par sevi un Kanji domā kā ietekmīgu pāri.”

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon
15

„Šķiršanos viņa vēlas vismazāk – jo vairāk tamdēļ, ka sabiedrības negatīvā reakcija pēc viņas otrās šķiršanās bija teju nepanesama. Es domāju, ka viņi kādu laiku padzīvos atsevišķās mājās, taču nešķirsies,” stāsta zinātājs.

Vispārējās karantīnas laikā pāris ikdienu pavada savā 19 miljonus vērtajā villā Losandželosā un Kanjem piederošajā rančo Vaiomingas štatā. Taču diendienā tik ilgas stundas pavadot tikai vienam ar otru un bērniem, viņiem izrādījies smags izaicinājums, kas vainagojies ar neskaitāmiem kašķiem.

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon
29

„Kima un Kanje pandēmijas laikā bieži strīdas un skandalē. Kima vai jūk prātā no šīs izolācijas, jo viņa ir pieradusi visu laiku būt sabiedrībā.”

View this post on Instagram

Back to the Future (2014) 📸 @splashnews

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Viņai arī daudz laika jāpavada vienai kopā ar bērniem. Viņa ir dusmīga uz Kanji, jo uzskata, ka viņš pietiekami neiesaistās ģimenes pienākumos.”

„Viņi dzīvo katrs savā mājas galā, lai spētu izturēties civilizēti.”

Aizvadītajā mēnesī Kanje viens pats ar visiem četriem bērniem devās uz savu 28 miljonus ASV dolārus vērto rančo Vaiomingas štatā, lai „dotu Kimai atelpu”. Taču šis brīdis bija īss un aizvadītajā nedēļā pāris apvienojās, lai kopā atzīmētu savu sesto kāzu gadadienu.

View this post on Instagram

6 years down; forever to go Until the end

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kimai un Kanjem ir četri kopīgi bērni – Norta (6), Seints (4), Čikāga (2)  un Psalms (1). Divus jaunākos ģimenei iznēsājusi surogātmāte.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās