Attiecības
2020. gada 5. jūnijs, 11:30

Anna Sedokova un Jānis Timma kliedē runas par šķiršanos

Jauns.lv

Kad slaveni pāri pārstāj sociālajos tīklos publicēt kopīgas fotogrāfijas un citus mīlas apliecinājumus, viņu fani sāk uztraukties. Tieši tā ir noticis ar Latvijas izlases basketbolistu Jāni Timmu (27) un Krievijā pazīstamo ukraiņu popzvaigzni Annu Sedokovu (37).

Anna Sedokova ir no tiem cilvēkiem, kuri noteikti nepiekrīt slavenajam teicienam, ka laime mīl klusumu. Savu iecerēto Jāni Timmu dziedātāja neslēpj, gluži otrādi - publicē daudzus fotoattēlus un video ar Jāni, atzīstas mīlestībā, atklāti stāsta saviem vairāk nekā 5 miljoniem Instagram sekotāju par abu attiecībām un atrāda citus privātās dzīves kadrus.

Taču nesen pāra fani pamanījuši, ka noticis kas neparasts: Jānis pēkšņi pazudis no Annas Instagram īsajiem stāstiem, vairs netiek publicētas arī kopīgas fotogrāfijas. Pēdējais mīlestības pilnais foto ar atzīšanos mīlestībā un abu skūpstu Annas profilā bijis vien 12. maijā... 

View this post on Instagram

Love you. To the moon and back ❤️

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Sedokova un Timma patlaban ir viens no Krievijas šovbiznesa populārākajiem pāriem, tāpēc likumsakarīgi, ka abu cienītāji sāka raizēties. Komentāros cits pēc cita rindojās jautājumi, kas noticis ar viņu attiecībām, taču tie visi palikuši bez atbildes.

4. jūnijā Anna nomierināja savus fanus. Dziedātāja publicēja zīmīgu fotogrāfiju, kurā uz loga rūts ar sarkanu lūpukrāsu uzzīmēta sirsniņa un uzrakstīts vārds "Люблю" ("Mīlu"). Fotogrāfijas komentārā rakstītas mīlas pilnas dzejas rindas krievu valodā un paraksts - Anna.

Ieraksta komentāros drīz atsaucies Jānis Timma. Basketbolists, kurš šobrīd atrodas Latvijā, pavada laiku ar dēlu un piedalās Latvijas basketbola izlases treniņos, zem šā mīļotās Instagram ieraksta publicējis 10 sirsniņas. Pāra fani atviegloti izelpoja, ka viss kārtībā, un apbēra abus ar komplimentiem un apbrīna pilniem komentāriem.

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon
50