Stila jaunumi
2020. gada 8. jūnijs, 05:04

Tērpi, kādos 18 slavenības apmeklēja citu cilvēku kāzas

Jauns.lv

“Šī nav īstā reize, lai aizēnotu līgavu, bet…”

Vienmēr pārstāv zināms risks, uzaicinot uz kāzām pasaules līmeņa slavenību (arī, ja pati esi zvaigzne). Var gadīties, ka šī dāma (vai kungs) tikai ar savu klātbūtni vien aizēnos līgavu viņas lielajā dienā.

Piemēram, Lānss Beiss un pārējie puišu grupas ‘N Sync dziedātāji ar sapratni izturējušies pret kolēģa Džastina Timberleika lēmumu neaicināt nevienu no viņiem 2012. gadā uz savām kāzām ar aktrisi Džesiku Bīlu.

Lūk, 18 kāzu viesi, kas ar savu klātbūtni ļoti centās neaizēnot līgavu, vai tieši pretēji – bija tik žilbinoši, jo citādi nemaz neprot būt.

Naomi Kempbela

foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press

Britu supermodele Naomi Kempbela modes nama “Balmain” tērpā bija viena no daudzajām slavenajām viešņām dizainera Marka Džeikobsa un viņa mīļotā vīrieša Čara Defrančesko kāzu ballītē, ko jaunais pāris rīkoja Ņujorkā.

Džovanna Bataglija Englberta

Itāliešu modes redaktore un bijusī modele Džovanna Bataglija Englberta atstāj bez vārdiem šajā zīmola „Moncler” kleitā, kurā viņa apmeklējusi grieķu kuģniecības magnāta mantinieka Stavrosa Niarčosa un krievu uzņēmējas Dašas Žukovas 6.5 miljonu ASV dolāru vērtās kāzas 2019. gada 11. oktobrī.

Meraija Kerija

foto: Will / MEGA / Vida Press

Jo neviens amerikāņu popzvaigznei Meraijai Kerijai nav uzdrošinājies pateikt, ka vilkt baltas krāsas apģērbu uz viņu kāzām nav labais tonis.

Krisija Tīgena

foto: FAMAPRESS / MEGA / Vida Press

Lai Dievs stāv klāt tam, kurš veda līgavu pie altāra, ja viesu rindās sēdēja tik jutekliski tērptā modele Krisija Tīgena.

Lady Gaga

foto: MEG

Amerikāņu popzvaigzne Lady Gaga sev ļoti neraksturīgā grieķu stila līgavas māsas kleitā labākās draudzenes kāzās. Ne miņas no ārišķīgas ekstravagances, kā viņas koncertos un sarkanā paklāja iznācienos.

Dženna Laionsa

Amerikāņu modes dizainere un uzņēmēja Dženna Laionsa gandrīz (gandrīz) aizēnoja līgavu Solānžu Noulzu viņas kāzās, kurās visiem bija lūgts ierasties, ģērbtiem baltā.

Viktorija Bekhema

foto: Olga Bermejo/Shutterstock/ Vida Press

Dodoties uz prinča Viljama un Keitas Midltones kāzām 2011. gada aprīlī, modes dizainere Viktorija Bekhema bija ģērbusies pati sava zīmola „Victoria Beckham” kleitā. Turklāt viņa bija pēdējos grūtniecības mēnešos ar meitu Hārperi.

Kima Kardašjana

foto: MEGA / Vida Press

Amerikāņu realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana kāzu apmeklējumam izvēlējusies neona zaļu kleitu. Taču „kliedzošāki” par sievas spilgto kleitu ir viņas vīra, repera Kanjes Vesta apavi.

Šarlote Kaziragi

foto: ddp images/Pl Langbehn Hartmann / Vida Press

Dodoties uz sava onkuļa Monako prinča Alberta un peldētājas Šarlēnas Vitstokas kāzām, princeses Karolīnas meita Šarlote Kaziragi bija ģērbusies modes nama „Chanel” maigi rozā kokteiļkleitā ar dekoratīvu melnu banti.

Hercogiene Ketrīna

foto: Ikon Pictures/Shutterstock/ Vida Press

2009. gadā viņa vēl bija Keita Midltone, bet tauta jau ar nepacietību gaidīja, kad princis Viljams beidzot izziņos par saderināšanos. Jau tad Keitai ik uz soļa sekoja vērīgie paparaci, bet sabiedrība jūsmoja par nākamās hercogienes nevainojamo gaumi.

Džons Galiano

foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press

Ja uz kāzām dodas modes dizainers Džons Galiano, nevajag gaidīt, ka viņš būs tērpies „tā kā visi”. Šādā apģērbā viņš apmeklēja dziedātājas Gvenas Stefani un rokera Gevina Rosdeila kāzas.

Kīts Ričardss

foto: Beretta/Sims/Karius/Shutterstock/ Vida Press

Grupas „The Rolling Stones” ģitārists pat uz kāzām ierodas „savā elementā” – ar bandanu ap galvu. Taču uzvalkā!

Lenijs Kravics

foto: ddp images/dapd/ Vida Press

Amerikāņu rokeris Lenijs Kravics uz savas labas draudzenes Barbaras Bekeres un viņas līgavaiņa, beļģiešu mākslinieka Arnes Kvinza kāzām ieradās viss melnā.

Naomi Kempbela

foto: ddp images / Steffens/ Vida Press

Kurš teicis, ka uz kāzām nevar ģērbt kaut ko gotiski melnu?

Sindija Krauforde

foto: ddp images/Max Botta / Vida Press

2014. gadā Venēcijā supermodele Sindija Krauforde ar vīru uzņēmēju Rande Gerberu apmeklēja savu ģimenes draugu aktiera Džordža Klūnija un cilvēktiesību advokātes Amalas Klūnijas greznās kāzās.

Viktorija Bekhema

foto: ddp images/Johannes Simon/ Vida Press

Dodoties uz aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas kāzām 2006. gadā, modes dizainere Viktorija Bekhema bija ģērbusies gaisīgā super mini kleitiņā.

Džesika Alba

foto: /All Over Press/ Vida Press

Aktrises Evas Longorijas un basketbola zvaigznes Tonija Pārkera kāzas 2007. gadā aktrise Džesika Alba apmeklēja vienkārša piegriezuma melnā kleitā.

Rianna

foto: /All Over Press/ Vida Press

Pēc draugu kāzu ceremonijas Venēcijā 2009. gadā popzvaigzne Rianna izmantojusi izdevību, lai iepozētu fotogrāfijai kopā ar priesteri.