Stila jaunumi
2020. gada 18. jūnijs, 09:01

Jāņu nakts maģija un vasaras gaidas - vislabāk glabātais modes noslēpums "BestSecret" pārsteidz ar plašu vasaras apģērbu kolekciju

Jauns.lv

Pirmais vasaras mēnesis jūnijs ir klāt, un sinoptiķu prognozes liecina, ka šogad baudīsim patiešām karstu vasaru. Arī Covid-19 pandēmijas ierobežojumi pakāpeniski samazinās, un cilvēki sāk plānot distancētas Jāņu svinības šaurā lokā un piesardzīgu vasaras atpūtu.

Pastaigas pa tirdzniecības centriem joprojām ieteicams aizstāt ar pastaigām svaigā gaisā, savukārt par tavu vasarīgo noskaņojumu un saulgriežu sajūtu parūpēsies iepirkšanās tīkla "BestSecret" komanda, piedāvājot vairāk nekā 3000 populāru zīmolu modes preču ar atlaidi līdz pat 80%.

Tev atliks vien veikt pāris klikšķu internetā - un Jāņu nakts kleita ar tautiskiem motīviem vai lina krekls vai bikses jau būs ceļā pie tevis. Piegādi uz mājām BestSecret.com nodrošina bez maksas, un arī preču sūtīšana atpakaļ ir par brīvu.  

foto: BestSecret.com

Tomēr vēlamies atgādināt, ka BestSecret.com nav parasts interneta veikals. Tam pievienoties ļauts vien īstiem modes gardēžiem. Pašlaik Jauns.lv lasītājiem ir ekskluzīva iespēja to izdarīt, saņemot ielūguma kodu šeit (nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots).

Vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču visai ģimenei, 3000 populāru un starptautiski zināmu zīmolu ("Diesel", "Max Mara", "Asics", "UGG", "Petit Bateau", "Liebeskind Berlin", "Fendi", "Adidas", True Religion", "Jack Wolfskin", "Balenciaga", "Calvin Klein", "Jimmy Choo", "Guess" un citi) ar atlaidi līdz pat 80% - viss šis ir atrodams interneta veikalā BestSecret.com.

Te pieejamas visas jaunākās tendences - mode, apavi un aksesuāri. Preces gan sievietēm, gan vīriešiem, gan bērniem. Pašlaik īpaši labi piedāvājumi ir tieši vasaras kolekcijām.

Lina apģērbi Jāņu nakts noslēpumam

Jāņu naktij ir īpaša maģija, un tās noskaņai vispiemērotākie ir dabīgu materiālu apģērbi. Lins, 100% kokvilna, brīvi silueti un tautiski motīvi palīdzēs izjust tuvību ar dabu un saulgriežu burvību. Lins un Latvijas vasara - labāka kombinācija, šķiet, nav iedomājama, un BestSecret.com piedāvājums ir tik daudzveidīgs, ka katrs atradīs tieši savai gaumei un maciņam atbilstošo. 

foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com

Bērnu apģērbi - mazajiem modes faniem

Dzīvespriecīgas krāsas, stilīgi aksesuāri un ērti silueti - aizraujošam vasaras brīvlaikam un piedzīvojumu pilnai vasarai. 

foto: BestSecret.com

Vasaras noskaņa un ziedu motīvi

Vasaras kolekcijas nav iedomājamas bez ziedu motīviem, gaišām vai košām krāsām un brīvi krītošiem siluetiem. Vienmēr vasaras modē aktuāla būs arī baltā krāsa un vasarīgs izskats. Viss šis plašā izvēlē atrodams BestSecret.com.

foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com

Pludmales veldze un ilgas pēc Vidusjūras

Kopš pandēmijas dēļ vēl piesargājamies doties uz Spānijas, Itālijas vai Dienvidfrancijas kūrortiem, vislabākā izvēle ir mūsu pašu vietējā Baltijas jūras pludmale. Turklāt sinoptiķu prognozes liecina, ka arī tepat, Baltijā, šogad gaidāma svelmaina vasara.

Bet, ja sirsniņa tomēr skumst pēc Vidusjūras saules, BestSecret.com iesaka izvēlēties, piemēram, viegla materiāla platmali, salmu pludmales somu ar palmu vai Francijā allaž populāro "Marine" (jūras) stilu.     

foto: BestSecret.com

Īpašie ielūgumi Jauns.lv lasītājiem, lai pievienotos ekskluzīvajai BestSecret.com modes mīļotāju kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar BestSecret.com.