foto: Pixabay
Divi vīrieši - nolīgti seksuālas fantāzijas realizēšanai, ar mačetēm ielaužas nepareizajā mājā
Ilustratīvs attēls.
Dzīvesstils
2020. gada 30. maijs, 05:17

Divi vīrieši - nolīgti seksuālas fantāzijas realizēšanai, ar mačetēm ielaužas nepareizajā mājā

Jauns.lv

Austrālijā divi vīrieši, kuri bija nolīgti seksuālas fantāzijas realizēšanai, ar mačetēm ielauzušies nepareizajā mājā un tikai pēc laika aptvēruši savu kļūdu, vēsta BBC.

Viens no viņiem apsūdzēts par iekļūšanu mājā ar ieroci. Kā ziņo Austrālijas mediji, tas noticis 2019. gada jūlijā. Vīrieši nolīgti, lai piepildītu klienta fantāziju par sasiešanu apakšveļā un glāstīšanu ar birsti.

Tiesnesis norādījis, ka šīs lietas fakti ir "neparasti". Lomu spēli "Facebook" noorganizējis kāds vīrietis, nosūtot savu adresi nolīgtajam pārim.

"Viņš bija gatavs maksāt piecus tūkstošus dolāru, ja viss būs "ļoti labi"," sacījis tiesnesis.

Taču klients pārcēlies uz citu adresi apmēram 50 kilometrus tālāk un nav par to paziņojis nolīgtajiem vīriešiem.

Kad mājas iemītnieks ap pulksten sešiem no rīta pamanījis virtuvē gaismu, viņš nodomājis, ka draugs devies pagatavot kafiju.

Kad vīrietis nosaucis klienta vārdu, mājas iemītnieks pagriezies, noņēmis no sejas miega masku un ieraudzījis virs sevis stāvam divus vīriešus ar mačetēm rokās.

Kad viens no lomu spēles dalībniekiem aptvēris kļūdu, viņš paspiedis mājas iemītnieka roku un atvainojies, vēsta vietējie mediji.

Pēc tam vīrieši aizbraukuši uz pareizi adresi, kur klients pamanījis vienam no vīriešiem biksēs milzīgu nazi un palūdzis ieročus atstāt mašīnā.

Drīz vien mājā ieradusies policija un aizturējusi nolīgtos vīriešus ar ieročiem. Tiesnesi atzinis, ka nav pierādījumu tam, ka vīriešu rīcība būtu tīša.

Apsūdzētā vīrieša advokāts tiesā norādījis, ka tas bijis vienkārši komerciāls darījums.