Dzīvesstils
2020. gada 29. maijs, 06:46

“Es ceru, ka tas liks jums justies labi," Kailija Minoga savā dzimšanas dienā izdod rozā vīnu

Jauns.lv

Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga pievērsusies vīnu ražošanai. Savā 52. dzimšanas dienā viņa prezentējusi rozā vīnu, kam dots pašas vārds – “Kylie Minogue”.

Daudzi gaviļnieki priecājas, ja draugi dzimšanas dienā uzdāvina labu vīnu. Savukārt Kailija Minoga savā 52. jubilejā prezentējusi pati savu vīna zīmolu.

Popzvaigznes jaunais vīns “Kylie Minogue Rosé” veikalu tīkla “Tesco” piecdesmit supermārketos Lielbritānijā pārdošanā nonāca jau aizvadītajā nedēļā, vēl pirms vīna oficiālās prezentācijas, kas ir tieši Kailijas dzimšanas dienā – 28. maijā.

Kailijai Minogai 50!

Kailijai Minogai 50!

gallery icon

Izdevumam “The Telegraph” dziedātāja pastāstījusi, ka par sava rozā vīna ražošanu viņa klusībā sapņojusi jau vairāku gadu garumā. “Es ceru, ka mans vīns ir vilinošs un liks jums justies labi,” norādījusi Kailija. “Es centos radīt rozā vīnu, lai tas būtu elegants, līksms un sniegtu patīkamus brīžus.”

Kailijas piedāvātais vīns ir ražots no Provansas reģionā Francijā augušām vīnogām, apvienojot “Carignan” un ”Cabernet Sauvignon” šķirnes. Tam piemīt zemeņu un ziedu aromāts.

Veikalu tīkls “Tesco” popdīvas ražoto vīnu pārdod par deviņām sterliņu mārciņām (10 eiro) par pudeli. Pagaidām nav zināms, vai dziedātājas rozā vīns tiks pārdots arī veikalos ārpus Lielbritānijas robežām.

Fani, kuriem paveicies iegādāties savas iemīļotās dziedātājas piedāvāto dzērienu, “Twitter” slavē to kā sausu un ar bagātīgu augļu buķeti. Turpretī citi interesējas, kur vēl to iespējams iegādāties.

“It kā mums vajadzētu iemeslu, lai iedzertu vēl vīna,” pajokojis kāds “Twitter” lietotājs, padaloties ar fotogrāfiju, kur veikala plauktā redzamas divas Kailijas rozā vīna pudeles.

“Izbaudu vīnu… paldies, Kailij!” – priecājas kāds fans un bauda dzērienu.

Kāds cits slavējis, ka tas esot “pats labākais rozā vīns”, kāds jebkad garšots.

Vēl kāds sociālo tīklu lietotājs neizpratnē apjautājies: “Kāpēc Kailijai Minogai vajag savu vīna līniju? 2020. gads ir tik neprognozējams.”

Pirmās runas par to, ka dziedātāja strādā pie savas vīna līnijas izveides, parādījās šā gada martā. Kāds vārdā nenosaukts informators laikrakstam “The Sun” atzina: “Kailija ar savu komandu strādā, lai tas īstenotos un veic pārrunas ar daudziem vīnogu audzētājiem, lai iegūtu visperfektāko vīnu.”

Kailijas Minogas koncerts "Kiss Me Once" Arēnā Rīga

2014. gada 2. novembrī “Arēnā Rīga” koncertēja austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga.

gallery icon

“Kailijai ir daudz fanu pieaugušo vidū, tāpēc viņai šķita piemēroti savu vārdu dot vīnam, kas ir izsmalcināts un reizē dzīvespriecīgs, tāds pats kā viņa.”