foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Slaveni pāri pandēmijas dēļ atceļ savas kāzas
Keitija Perija un Orlando Blūms.
Attiecības
2020. gada 26. maijs, 03:55

Slaveni pāri pandēmijas dēļ atceļ savas kāzas

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Kamēr koronavīrusa Covid-19 pandēmijas dēļ sabiedriskie pasākumi ir atcelti un pārcelti, arī līgavas un līgavaiņi ir spiesti pārplānot savas kāzas. Bez viesiem, ar drošu distanci vai atcelt pavisam? Tādu lēmumu ir spiesti pieņemt arī slavenie un bagātie.

Jau trešo reizi

Princesei Beatrisei neveicas – 16. aprīlī viņas karaliskās kāzas tika pārceltas jau trešo reizi (pirmās divas reizes – tēva prinča Endrū saistības ar dzimumnoziegumā apsūdzēto amerikāņu miljardieri Džefriju Epsteinu dēļ). Karalienes Elizabetes II mazmeitai bija jāapprecas ar uzņēmēju Edoardo Mapelli Mozzi 29. maijā Sv. Džeimsa pilī, vēlāk privātā ceremonijā Bekingemas pilī, bet līdz ar pandēmiju karaliene atcēla it visas plānotās balles un tikšanās. „Pāris nav plānojis mainīt norises vietu vai kāzu stilu. Viņi par kāzām pat nedomā. Kad pienāks laiks, tas viss tiks izdarīts,” atklājis karaliskās ģimenes pārstāvis.

foto: PA

Princese Beatrise ar draugu Edoardo Mapelli Moci

gallery icon
9

Pasaule ir apstājusies

Lai gan mūziķe, aktrise Dženifera Lopesa un beisbola spēlētājs Alekss Rodrigess kāzu datumu nebija publiski atklājuši, pāra laulību ceremonija bijusi paredzēta šovasar Itālijā. Tomēr arī viņu privāto dzīvi ietekmēja Covid-19. „Patiesībā vīruss izmainīja mūsu plānus. Skatīsimies, kas notiks. Līdzīgi kā visa pārējā pasaule, esam apstājušies un nogaidām,” atzina pāris.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press

Gadiem pār viņu nav varas: Dženifera Lopesa un viņas perfektais augums

gallery icon
24

Nepaspēja

Šobrīd aktrisei Emmai Stounai jau būtu bijis jābūt precētai sievai. Tā kā kāzas bija plānotas marta vidū Losandželosā, viņa un komiķis Deivs Makarijs bija no tiem, kuru plāniem bija jāmainās pašā pēdējā sekundē.

foto: @TheHapaBlonde / BACKGRID/All Ov/ Vida Press

Prioritātes

Dienu pēc tam, kad mūziķe Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms publiski apstiprināja grūtniecību, pāris paziņoja, ka drošības apsvērumu dēļ martā Japānā plānotās kāzas tiks pārceltas. „Keitija priecājās, ka ceremonija notiks grūtniecības laikā un ka visas kāzu detaļas jau bija atrisinātas,” skaidrojis anonīms ziņotājs un minējis, ka 150 plānotie viesi un pasākuma norise, iespējams, tikšot pārcelta tuvāk mājām ASV. Keitijai ar prioritātēm viss ir kārtībā: „Stāsts nav par ballīti. Tas ir par kopā sanākšanu ar cilvēkiem, kuri tevi atbalstīs grūtā brīdī. Tie ir fakti!”

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Keitija Perija un Orlando Blūms.

Demogrāfiskā situācija

Arī aktrise Taradži Hensone ar bijušo NFL futbolistu Kelvinu Haidenu plāno pārcelt vasaras kāzas uz vēlāku laiku, ideālā situācijā – uz jūliju. „Manai vecmāmiņai paliks 96, viņa vecmāmiņai 86 gadi – kā lai mēs viņus nogādājam uz kāzām? Esam uztraukušies un cenšamies atrast drošāko un labāko kāzu veidu, un iepauzēt šķiet labākais risinājums. Uzskatu, ka pēc šī mēs visi būsim mainījušies,” paziņojusi aktrise.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press

Vājāko dēļ

65 gadus vecais aktieris Deniss Kveids un saderinātā, 26 gadus vecā Laura Savojē, bija paredzējuši kāzas intīmā ceremonijā 4. aprīlī Havaju salās, vietā, kur pērn arī saderinājās. „Kā dzirdējām par Itāliju, kāzas pārcēlām. Mūsu ģimenēs un draugu lokā ir cilvēki ar vājāku imunitāti, un izlēmām – kāzas ir jāatceļ! Tagad apsveram iespēju laulāties tuvāk mājām. Pagaidām gan vēl nāksies nogaidīt,” reālistisks ir aktieris.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press

Multinacionāli

Arī hercogienes Keitas brālim Džeimsam Midltonam, kas ar saderināto Alizē Tevenē bija plānojis apprecēties šovasar, nāksies uzgaidīt. „Ir ļoti skumji, bet šajā krīzē praktisku apsvērumu dēļ kāzas nav iespējamas. Tuvākajos mēnešos angļu un franču kāzas ir nereālas, un šķiet, ka būs apgrūtinošas arī vasarā. Pāris ir izlēmis nogaidīt, kamēr visi spēs un būs priecīgi piedalīties svinībās,” paziņojis topošās ģimenes pārstāvis.

foto: CAMERA PRESS/Giles Anderson / Vida Press

Nekas nav pēc plāna

Britpopa grupas Oasis līderis Laiems Galahers vēl marta vidū apgalvoja, ka notiks jūlijā Itālijā paredzētās kāzas ar mīļoto Debiju Gvaiteri. Tomēr arī viņi bija spiesti izdomāt plānu B. „Abiem patika ideja par romantiskām kāzām Itālijā, bet koronavīrusa situācija plānus mainīja. Protams, īstermiņā ir vilšanās, bet pāris ir nelokāms – lai arī kad kāzas būs, tās būs perfektas. Par laimi, tik ilgi esot kopā ar Laiemu, Debija jau ir pieradusi, ka lietas nenotiek pēc plāna,” skaidrojis informators.

foto: CAMERA PRESS/James Peltekian / Vida Press