foto: ekrānuzņēmums no video
"Teica, ka tas būs normāli, ja fotosesijas laikā viņš man pieskarsies." Brīdina par bijušā cietumnieka izdarībām
Attiecības
2020. gada 20. maijs, 21:19

"Teica, ka tas būs normāli, ja fotosesijas laikā viņš man pieskarsies." Brīdina par bijušā cietumnieka izdarībām

Jauns.lv

"ReTV" Ziņu dienests atklājis gana šokējošu informāciju – bijušais cietumnieks, kurš savulaik sodīts par dzimumnoziegumiem ar nepilngadīgu personu, mēnešiem ilgi darbojas internetā, iesaistot daudzas jaunas sievietes. Viņa mērķis – atrast sievietes, kuras sasniegušas pilngadību, taču uzvedībā un izskatā ir jaunākas.

Vīrietis uzdarbojas portālā “Facebook”, slēpjas aiz zagtas profila bildes, pierunājot jaunas sievietes piedalīties fotosesijās.

Attiecīgā portāla administrācijai ziņots par viltus profilu, taču vairākas dienas pagāja bez rezultāta. Līdz beidzot viena no uzrunātajām meitenēm publiski ievietoja ziņu, ka ir šāds viltus profils, kas, izmantojot meiteņu lētticību, piedāvā neesošu modeles darbu un aicina uz neesošu fotostudiju mazā ciematā. Tas, kas atklājās šīs ziņas komentāros bija pārsteidzoši. Viena pēc otras komentēja meitenes, kurām šis profils ir rakstījis, un arī tās meitenes, kuras nonākušas līdz šīs personas dzīvoklim.

Āķis, uz kura uzķeras potenciālās upures – tiek piesolīts veidot portfolio profesionālām aģentūrām, solot naudu un līgumus. Sievietes piekrīt tikties, un savas muļķības dēļ dodas uz vīrieša dzīvokli, kas it kā norādīta kā profesionāla fotogrāfa mītne. Bailes – tās ir galvenās izjūtas, kad dāmas attopas realitātē pie vīrieša, kurš, vienkāršā valodā runājot, sēdējis cietumā par dzimumnoziegumu.

Ar piedzīvoto dalās cietusī meitene Žanna Anna: “Viņš pieskārās maniem pleciem,  bija teicis, ka tas būs normāli, ja fotosesijas laikā viņš man pieskarsies. Es teicu : "Nē, tas nebūs normāli, man šo nevajag." Kopš tā brīža es mēģināju izdomāt, kā tikt ārā, man bija bail, ka viņš varētu man pāri izdarīt. Domāju iziet ārā, pateikt, ka man vajag uzpīpēt, bet es nepīpēju, un viņš to zināja, es jau iepriekš pateicu, un tad es teicu, ka man vajag paelpot svaigu gaisu, un viņš vienkārši atvēra logu vaļā.”

Kāda cita meitene atzinusies, ka viņš sevi seksuāli apmierinājis, kad apsēdies viņai blakus. 

Ziņu dienesta rīcībā nonākusi fotogrāfija, kā izskatās konkrētais vīrietis. 

foto: ekrānuzņēmums no video

Vīrietis ir viltīgs – viņš izmanto daudzus viltus profilus, kurus ar laiku dzēš.