Attiecības
2020. gada 4. maijs, 06:01

Kādreiz mīļākie, tagad draugi. Slaveni pāri, kuriem pēc šķiršanās izdevies nesadedzināt tiltus

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Romantisku attiecību beigas nav vieglas, bet saglabāt draudzību – vēl grūtāk. Slavenības, kurām tas ir izdevies.

Nevajag dedzināt tiltus

2016. gadā, uzstājoties apakšveļas zīmola Victoria’s Secret modes skatē, mūziķim Weekend nācās dziedāt serenādi savai bijušajai mīļotajai – modelei Bellai Hadidai. Kamēr skatītājus šī situācija mulsināja, modele Instagram slavēja bijušā mīļotā uztāšanos: „Paldies tev @theweeknd, ka esi labākais mūziķis uz planētas. Kā vienmēr, tev izdevās!” „Es vienmēr viņu cienīšu un mīlēšu. Dažkārt ir skumjas un nožēla, bet nevajag nodedzināt tiltus, ko esi tik smagi būvējis,” paziņoja Bella un, it kā būtu paredzējusi, pēc desmit mēnešiem uz laiku jau atkal bija redzama mūziķa skavās.

foto: Lionel Urman/Sipa USA/ Vida Press

Supermodele Bella Hadida ikdienā un modeles gaitās

gallery icon
128

Labākā mamma

Neraugoties uz dažādām baumām par aktieru Bena Afleka un Dženiferas Gārneres šķiršanās (2015. gadā) aspektiem, pārim vēl aizvien ir izdevies saglabāt tuvas un draudzīgas attiecības. Abi kopā ar bērniem dodas ģimenes brīvdienās, pastaigās un svin svētkus, un Bens bijušo sievu sauc par „lieliskāko mammu pasaulē”.

foto: Vida Press

Vislabākais piemērs

Aktieri Demija Mūra un Brūss Viliss ir pelnījuši attiecību balvu! Attiecības slavē arī abu meita Rūmera Vilisa: „Man nekad nav bijis jāsadalās, izvēloties starp brīvdienām un dzimšanas dienām. Viņi vienmēr centās visus ģimenes pasākumus svinēt kopā un panākt, ka mūsu ģimene ir viena vesela vienība!”

foto: BACKGRID/ Vida Press

No mīlas līdz kino

Aktrise Kamerona Diaza ir atklājusi, ka viņa vienmēr ir un būšot labās attiecībās ar saviem bijušajiem vīriešiem, tostarp mūziķi Džastinu Timberleiku: „Visas manas attiecības ar ģimeni, ar draugiem ir spēcīgas. Esmu investējusi savos cilvēkos, un viņi ir investējuši manī.” Lieliskās attiecības apstiprina arī abu kopējā uzņemšanās filmā Sliktā skolotāja (2011), kas, aktrises vārdiem, „patiešām nebija nekas traks”.

foto: CAMERA PRESS/LNC / Richard Miller / Vida Press

Radoši

Kopš šķiršanās 2011. gadā mūziķi Marks Antonijs un Dženifera Lopesa kopā ne tikai audzina bērnus, bet arī radoši sadarbojas (Antonijs ir Lopesas spāņu albuma Por Primera Vez producents). Dženifera uzskata, ka sadarbībai palīdzējusi arī abu draudzība: „Patiesībā sadarbība salaboja noteiktas mūsu attiecību daļas un ļāva mums abiem atkal kļūt par draugiem. Mēs iepazināmies, strādājot kopā, un mēs atcerējāmies, kā ir sasaistīties muzikālā līmenī.”

foto: PictureGroup/Sipa USA/ Vida Press

Gadiem pār viņu nav varas: Dženifera Lopesa un viņas perfektais augums

gallery icon
24

Romantisks biedriskums

Seriāla Birojs aktieri Mindija Kalinga un B. J. Novaks kādu laiku bija partneri ne tikai ekrānā, bet arī dzīvē. „Manas attiecības ar B. J. Novaku ir dīvainas kā elle. Viņš nav mans puisis, bet viņš nav arī mans labākais draugs. Domāju, ka mūsu attiecības varētu rakstutot kā „romantiski uzlādēts biedriskums ar skaļiem argumentiem”, bet šaubos, ka Facebook to pieņemtu kā manu jauno statusu,” iesmējusi Mindija.

foto: Vida Press

Mīlestība dažādos virzienos

Svaigākā šķiršanās (2018. gadā) ir skārusi aktierus Džennu Devanu un Čaningu Tatumu, un, lai apstiprinātu, ka negācijas nav viņu stilā, abi publiski vēstījuši: „Kā pāris esam izlēmuši šķirties. Pirms daudziem gadiem iemīlējāmies, un mūsu kopīgais ceļojums ir bijis maģisks. Nekas nav mainījies, mīlestība ir skaists piedzīvojums, un tas mūs šobrīd ved dažādos virzienos.” Kādos, to rādīs laiks.

foto: Mirrorpix / Vida Press

Labākie draugi

Gadu pēc šķiršanās (2016. gadā) aktrise un mūziķe Demija Lovato savā Instagram profilā publicēja foto ar aktieri Vilmeru Valderamu, ko parakstīja: „Neraugoties ne uz ko – labākie draugi.” Tomēr Demijas mamma cer uz ko vairāk: „Es būtu laimīga, ja viņi būtu kopā. Bet nezinu, vai tas ir iespējams. Viņi ir lieliski draugi, un cerams, ka kādu dienu viņi būs kas vairāk.”

foto: Vida Press
Vilmers Valderams un Demija Lovato.