Stila jaunumi
2020. gada 19. aprīlis, 00:01

Eiropā lielākais iepirkšanās tīkls BestSecret.com - tagad arī Latvijā. Vairāk nekā 5 miljoni preču un 3000 zīmolu ar atlaidi līdz 80%

Jauns.lv

Vairumam cilvēku šobrīd dzīve lielākoties aizrit mājās - Covid-19 radīto ierobežojumu dēļ pasaule ir pārcēlusies uz virtuālo vidi. Jogas vai sporta kluba nodarbības, valodu kursi, teātra vai operas izrāde, ikdienas iepirkšanās - ievērojot sociālo distancēšanos, visas šīs ierastās nodarbes patlaban pieejamas attālināti.

Modes un stila cienītājiem par īstu ķirsīti uz tortes parūpējusies Eiropā lielākā modes preču iepirkšanās tīkla "Best Secret" komanda. Modes industrijas vislabāk glabātais noslēpums tieši šajās dienās tiek atklāts Latvijas pircējiem. Un tas atrodams vien dažu klikšķu attālumā internetā - BestSecret.com

foto: Publicitātes foto

Vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču visai ģimenei, 3000 populāru un starptautiski zināmu zīmolu ("Diesel", "Max Mara", "Asics", "UGG", "Petit Bateau", "Liebeskind Berlin", "Fendi", "Adidas", True Religion", "Jack Wolfskin", "Balenciaga", "Calvin Klein", "Jimmy Choo", "Guess" un citi) ar atlaidi līdz pat 80% - viss šis interneta veikalā BestSecret.com tagad tiek piedāvāts arī modes faniem Latvijā. Te pieejamas visas jaunākās tendences - mode, apavi un aksesuāri. Piegāde mājās un preču sūtīšana atpakaļ - bez maksas.

foto: Publicitātes foto

Tiesa, jāņem vērā, ka BestSecret.com nav parasts interneta veikals. Tā ir ekskluzīva modes kopiena, kurā ieeja atļauta vien vien ar ielūgumiem. Portāla Jauns.lv lasītājiem patlaban tiek piedāvāta privilēģija reģistrēties dalībai BestSecret.com. Īpašie ielūgumi, lai pievienotos ekskluzīvajai modes mīļotāju kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots. 

Viss bērnu stilam

Kopā ar bērniem pavadot laiku mājās, kamēr bērnudārzi slēgti un skolā mācības norit attālināti, BestSecret.com apmeklējums būs pati labākā alternatīva, lai ārkārtējās situācijas laikā kopā ar atvasēm nedotos uz ierastajiem apģērbu veikaliem un kopā izvēlētos kleitas, bikses, T kreklus un apavus internetā, paliekot mājās, drošībā.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Ērti un stilīgi sporta apģērbi

Aktivitātēm svaigā gaisā šobrīd ir ļoti liela vērtība. Latvijā ārkārtējās situācijas ierobežojumi joprojām ir krietni brīvāki nekā citās valstīs. Varam vienatnē vai kopā ar ģimeni sportot mežā vai parkā, ja tuvumā nav citu cilvēku. Varam doties braucienā ar velosipēdu, skrituļslidām. Ērts, funkcionāls, košs sporta apģērbs, kas iegādājams BestSecret.com, ir fantastisks motivators kustēties, un sportošana rada pozitīvas emocijas, kas var palīdzēt pārvarēt šo sarežģīto laiku. Turklāt fiziskās aktivitātes ir iespējamas arī tad, ja tava dzīve lielākoties aizrit iekštelpās.  

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Aktuālā pavasara noskaņa tavai garderobei

Pašlaik biroja vai ielas apģērbs lielākoties ir nomainīts pret ērtu mājas tērpu, un būsim ļoti noilgojušies pēc jauna, pavasarīga ielas un casual apģērba. Šogad pavasaris nevienu nepārsteigs nesagatavotu - laiks joprojām ir pavēss, un savu jaunās pavasara/vasaras sezonas tēlu varam izvēlēties rūpīgi. Paliec mājās un kopā ar BestSecret.com atrodi vispiemērotākos pavasara akcentus savai 2020. gada siltās sezonas garderobei!    

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Īpašie ielūgumi, lai pievienotos ekskluzīvajai modes mīļotāju kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar BestSecret.com.