Stila jaunumi
2020. gada 26. marts, 12:02

Siltais krūšturis, punktotā "Zara" kleita un dūnu jaka: aizvadītā gada kulta apģērbi

Anita Sedliņa

Žurnāls "OK!"

Žurnāls "OK!" atgādina aizvadītā gada modes hitus.

Zara punktotā kleita

Negaidītākais 2019. gada vasaras modes hits bija visiem valkātājiem un izmēriem glaimojošā masu zīmola Zara 40 eiro vērtā melnbaltā punktotā kleita. Tā iekaroja slavenību un influenceru sirdis un mediju rakstu virsrakstus. Tai pat ir veltīts Instagram konts – @Hot4theSpot.

foto: Instagram
foto: Instagram

Amazon dūnu jaka

Tāpat kā daudzas citas iekārojamas lietas, arī Amazon interneta veikalā tirgotais ražotāja Orolay mētelis bija nopērkams, jau labu laiku pirms tas kļuva par kulta preci. To radījis Ķīnas ražotājs, kas reiz Amazon pārdeva apavu skapjus, un sāka valkāt modernas sievietes.

New York Magazine mēteļa fenomenu pieminēja jau 2017. gada rakstā, 2018. gadā portāls AOL zākāja jakas kvalitāti, bet 2019. gadā tā pirkta vairāk nekā iepriekšējos gados kopā. Šis apģērbs uzmanību piesaistījis gan ērtuma un dizaina (kabatas, savilkumi un rāvējslēdzēji), gan demokrātiskās cenas dēļ. Patlaban šī dūnu jaka Amazon internetveikalā maksā ap 129-139 eiro.

Kā izskatās kulta apģērbs - "Amazon" tirgotā "Orolay" dūnu jaka

gallery icon
8

Siltais krūšturis

Komforts un seksapīls – tāds ir jaunā modes IT komplekta valdzinājums. Kad aktrise Ketija Holmsa (40) septembrī tika nofotografēta uz ielas, tērpusies zīmola Khaite kašmira krūšturī un jakā, trikotāžas The Eda Bralette tika izpirkts un interese par Khaite pieauga par 217 procentiem.

foto: BrosNYC / BACKGRID/All Over Pres/ Vida Press
Aktrise Keitija Holmsa.