6 padomi, kādēļ iepirkties tieši e-veikalā
Skaistums
2020. gada 20. marts, 10:18

6 padomi, kādēļ iepirkties tieši e-veikalā

Karlīna Timofejeva

Pielāgojoties nestandarta situācijai, arī Douglas interneta veikals aicina sabiedrību būt piesardzīgai un izvēlēties iegādāties preces skaistumam un labsajūtai e-veikalā. Zemāk lasi vērtīgus padomus tam, kāpēc iepirkšanās e-veikalā ir tik lieliska!

1. Iespēja pavadīt pietiekami daudz laika, lai izvēlētos produktus

Gandrīz ikvienam no mums ir nācies steigā izvēlēties nepiemērotus produktus. Iepirkšanās internetā nozīmē, ka Tev būs iespēja kārtīgi iepazīties ar produkta īpašībām, tilpumu, atsauksmēm un daudz citiem nozīmīgiem faktoriem neviena netraucētai. 

2. Bezmaksas piegāde! 

No 18.03. līdz 31.03.2020.  Douglas interneta veikals piedāvā bezmaksas piegādi ar kodu PIEGADE. Aicinām izvēlēties piemērotāko piegādi: uz Omniva pakomātu, DPD Pick-up paku skapi vai izmantot DPD bezkontakta piegādi. Vairāk informāciju par piegādi meklē: https://www.douglas.lv/lv/piegade/

3. Garantēti bezmaksas paraudziņi!

Iepērkoties e-veikalā, Tu vienmēr saņemsi divus garantētos bezmaksas paraudziņus jaunu produktu izmēģināšanai! 

4. Izdevīgi piedāvājumi tikai e-veikalā! 

Douglas e-veikals piedāvā dažādus izdevīgus piedāvājumus tieši interneta veikala apmeklētājiem, piemēram, zīmols Jeffree Star Cosmetics, kura kosmētiku iespējams iegādāties tikai e-veikalā!  Nepalaid garām! Iepazīsties ar piedāvājumu dāvanām par dažādiem pirkumiem: https://www.douglas.lv/lv/davana-par-pirkumu/

5. Pasargā sevi un citus! 

Sekojot līdzi valstī noteiktajiem drošības pasākumiem, aicinām pasargāt gan sevi, gan citus, bez īpaša iemesla neatstājot savu mājvietu. Līdz 14.04. (vai līdz turpmākajiem norādījumiem) ievērosim sociālo distancēšanos, sargājot gan sevi, gan tuvākos cilvēkus, gan sabiedrību kopumā! Izvēlies savus iecienītākos produktus Douglas e-veikalā!

6. Nosūti dāvanu!

Douglas interneta veikals piedāvā BEZMAKSAS iesaiņot dāvanu un pievienot apsveikuma kartīti.