foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press
Tagad modē ir koronavīruss
Influencere Marina Ingvarsone.
Stila jaunumi
2020. gada 16. marts, 06:26

Tagad modē ir koronavīruss

Anita Sedliņa

Jauns.lv

Koronavīrusam pārņemot pasauli un cilvēku uzmanību, pirms karantīnas sākšanās tas iekaroja metropoļu modes nedēļas un kļuva par slavenību, influenceru un ielu stila zvaigžņu aktuālo tendenci. Protams, runa te nebija par aizsardzību, bet gan stilu, un nevienam pat prātā neienāca, ka Covid-19 jau pavisam drīz izvērsīsies par globālu nelaimi - pandēmiju.

Glamūram

Jau 26. janvārī, ikgadējā Grammy balvu ceremonijā, mūziķe Billija Eiliša rūpēs par veselību savu stilu izrotāja ar itāļu modes nama Gucci zelta diegiem izšūto sejas masku.

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Mūziķe Billija Eiliša.

85 dolāri

Off-White ir ielu stila zvaigžņu kulta zīmols, kā talants ir reaģēt maksimāli ātri uz pasaules aktualitātēm. Pat veselības jautājumos, luksusa interneta veikalā Ssense par 85 ASV dolāriem tirgojot ar savu logotipu rotāto sejas masku.

foto: Ana M. Wiggins / BACKGRID/ Vida Press

Skrodera roku darbs

Katram tērpam sava maska! Uzskatot, ka sejas maskas vēl pāris gadu būs neatņemams ikdienas aksesuārs, daži stila spīdekļi to redz kā ieguldījumu un izvēlas šūdināt pie skroderiem.

foto: Vida Press
Stiliste Aleali Meja.

Ekonomiskais režīms

Arī aptiekās iegādājamās sejas maskas savas nepieejamības dēļ ir kļuvušas par ekskluzīvu preci. Tāpēc vien luksuss pāris centu vērtībā.

foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press
Influencere Marina Ingvarsone.

Rotaslieta

Nav piemirsts arī par vīriešiem – viņiem roķīgāka un dumpinieciskāka versija ar saspraužamajām adatām.

foto: Vida Press

Nopietna pieeja

310 dolāru vērtā Gucci balaklava no senākas – 2018. gada rudens/ziemas – kolekcijas palīdzēs aizsargāties pret visu – paparaci, vīrusiem un sliktu gaumi.

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Mūziķis Pīts Deividsons.

100% aizsardzība

Ja atrašanās itāļu modes nama Fendi skates pirmajā rindā nepiesaista pietiekami daudz uzmanības, tas ir panākams ar sejas masku pāri visai sejai. Protams, apģērbam ir jābūt 100 % Fendi.

foto: Vida Press

Sejas maskas, aizsargtērpi un apokalipses noskaņa modes kolekcijās

gallery icon
57