foto: Shutterstock
Ko 2020. gada februārī pasaulei atnesīs retrogrādais Merkurs
Cita pasaule
2020. gada 6. februāris, 12:45

Ko 2020. gada februārī pasaulei atnesīs retrogrādais Merkurs

Jauns.lv

Lai sagatavotos šim sarežģītajam periodam, vērts ieklausīties astrologos. Tieši viņi varēs pateikt, ar ko šoreiz būs īpašs retrogrādais Merkurs un ko tas atnesīs.

No 2020. gada februāra līdz martam visām zodiaka zīmēm būs savdabīga izturības pārbaude. Merkurs ir diezgan nežēlīgs un visu nevajadzīgo no dzīves aizvāc. Visticamāk, šajā laikā atklāsies visi rūpīgi glabātie noslēpumi.

Kas tieši notiek retrogrādā Merkura laikā?

Pirmie Merkura izmaiņas jutīs Ūdensvīra un Zivju zīmē dzimušie. Retrogrādais stāvoklis būs no 17. februāra līdz 10. martam. Šo laiku raksturos nepārtraukta rosība. Visās dzīves jomās būs vērojams neprāts un nebeidzams skrējiens.

Retrogrādais Merkurs cenšas palīdzēt cilvēkam saprast savas patiesās vēlmes un analizēt pagātnes kļūdas. Tas ir saistīts ar to, ka no 17. februāra līdz 10. martam var atgriezties pagātnes situācijas, kuras savulaik nav tikušas pabeigtas. Tāpēc pievērsiet tam uzmanību un pārskatiet plānus, kuri jums bijuši jau sen.

Tā kā Merkurs retrogrādajā stāvoklī šoreiz atrodas Zivju zīmē, cilvēkiem aktivizēsies radošās spējas, mīlestība, pašanalīze, psiholoģija, vēlme pēc cēlas rīcības. Savukārt attiecībā uz praktiskajiem jautājumiem (nauda un karjera) jāieklausās savā intuīcijā, nevis tuvinieku un citu cilvēku padomiem. Ja mēģināsiet analizēt pagātni un no jauna pārskatīt savas kļūdas, jūs pavadīs veiksme.

Ko saka astrologi?

17. februārī Merkurs sāks ienākt retrogrādā stāvoklī, un astrologi visiem iesaka pabeigt kaut ko vecu. Līdz 10. martam būs lieliska iespēja atrisināt vai citādi "aizslēgt" visas nevajadzīgās problēmas vai jautājumus, kas nelika mieru jau sen.

Tāpat astrologi iesaka uzmanīties ar elektroierīcēm, uz ceļa un pie stūres. Vēlams atlikt dārgus pirkumus (mājas, dzīvokļus, automašīnas utt.). Visbiežāk lietas, kas tika pirktas retrogrādā Merkura laikā, lūst un sagādā vilšanos.

Retrogrādais Merkurs nav viegls periods, taču jābūt tikai uzmanīgākiem un piesardzīgākiem. Rūpīgi pārbaudiet gan sevi, gan citus cilvēkus, īpaši saistībā ar darbu vai jebkādiem dokumentiem. Merkurs ir saistīts ar informācijas sfēru, tāpēc pat neliela saruna var izvērsties nopietnā strīdā.

Sagatavojieties, ka var būt naudas problēmas. Labāk neuzņemties papildu finansiālās saistības un kontrolēt savus līdzekļus.

Tā kā Merkurs ir Zivju zīmē, pat vislielākie skeptiķi ticēs brīnumiem. Atsauciet atmiņā visas idejas un sapņus, jo zemapziņa palīdzēs jums pārdzīvot šo laiku un tikt galā ar visām problēmām. Astrologi iesaka mācīties kontrolēt savas emocijas, tad Merkurs paies jums garām.