foto: Unsplash
Atlicini naudu arī ārkārtas maksājumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm 14. janvārim
Cita pasaule
2020. gada 14. janvāris, 04:44

Atlicini naudu arī ārkārtas maksājumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm 14. janvārim

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

AUNS
Attiecības ar partneriem veido uzmanīgi. Nesteidzies tajās ieviest kaut ko jaunu, nekritizē, īpaši klāt neesošos. Ja jādodas ceļā, vairies no steigas, neesi paviršs.

VĒRSIS
Vairāk paļaujies uz kolēģiem, viņi tevi nepievils. Veidojot jaunus kontaktus, nedomā par savu izdevīgumu, bet gan par to, kā vari būt noderīgs citiem.

DVĪŅI
Smaidi, un tu viegli tiksi galā ar piņķerīgiem darbiem. Šodien tev lieti var noderēt kāda mazāk izmantota, tomēr svarīga dzīves atziņa.

VĒZIS
Pēkšņi var uznākt nedrošības sajūta, taču pozitīvas atsauksmes par paveikto to ātri vien kliedēs. Tuvinieki varbūt to nenovērtēs, toties kolēģi un priekšniecība pamanīs tavu radošo pieeju un spēju tikt galā ar grūtībām.

LAUVA
Ja gadās kādu aizvainot, nevilcinies lūgt piedošanu. Padomā, kā pēc iespējas ilgāk saglabāt pacilātu noskaņojumu. Iepriecini apkārtējos, izrādot simpātijas un pieķeršanos, pozitīvu attieksmi un gatavību nepadoties grūtību priekšā.

JAUNAVA
Rīkojies secīgi, lai vēlāk nevajadzētu ar nožēlu secināt, ka novārtā palikusi iecere, kuras īstenošanai iepriekš rūpīgi gatavojies. Esi atvērts dažādiem ierosinājumiem, taču pārmērībās neieslīgsti.

SVARI
Dari visu, kas nāk par labu attiecībām un labsajūtai. Tava materiālā situācija būs pietiekami stabila, lai to varētu atļauties. Grūtības var sagādāt sadzīvisku jautājumu risināšana.

SKORPIONS
Ja blakus būs uzticami cilvēki, kuri sniegs morālo atbalstu vajadzīgā brīdī, spēsi rīkoties gana radoši. Turpini meklēt atbildes uz jautājumiem, kas palīdz labāk izprast sevi un dzīves jēgu.

STRĒLNIEKS
Ja esi uzsācis pārgalvīgu spēli, ej līdz galam. Taču apzinies risku. Ja ne viss izdosies, kā iecerēts, roku uz sirds liekot, varēsi apgalvot, ka esi darījis visu, kas tavos spēkos, un tev nav ko nožēlot.

MEŽĀZIS
Izmanto situāciju un izdari kaut ko lietderīgu savas karjeras labā. Var veidoties veiksmīgi lietišķie kontakti. Izej no mājām labā omā, tad sarunas risināsies raiti.

ŪDENSVĪRS
Tuvinieki bez iebildumiem dejos tevis pūstās stabules ritmā. Grūtāk būs risināt finanšu jautājumus. Papildus kārtējiem rēķiniem var nākties atlicināt naudu arī kādam ārkārtas maksājumam.

ZIVIS
Kad sapratīsi, ka lidinies pa mākoņiem, būs par vēlu kaut ko labot. Esi savaldīgs, nedod iemeslu strīdiem. Nekļūsti nepacietīgs, ja kaut kas nenotiek tā, kā biji iedomājies.