foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Viņi vairs nav kopā - ārzemju zvaigznes, kas izšķīrušās 2019. gadā
Bredlijs Kūpers un Irina Šaika.
Attiecības
2019. gada 23. decembris, 06:15

Viņi vairs nav kopā - ārzemju zvaigznes, kas izšķīrušās 2019. gadā

Jauns.lv

Šogad attiecības izirušas tādiem slavenību pāriem kā Bredlijam Kūperam un Irinai Šaikai, Mailijai Sairusai un Laiemam Hemsvortam, Lady Gaga un Kristianam Karino, Adelei un Saimonam Konecki…

Pēc tam, kad atklātībā nonāca ziņa par to, ka aktieris Bredlijs Kūpers un modele Irina Šaika pārtraukuši kopdzīvi, daudzi baumoja, ka aktierim, visticamāk, ir “dienesta romāns” ar dziedātāju Lady Gaga, kura spoži mirdzeja kā aktrise Kūpera filmā “Zvaigzne ir dzimusi”. Kā nekā arī ekstravagantā dziedātāja gada sākumā bija atsaukusi saderināšanos un izšķīrusies no sava līgavaiņa un menedžera Kristiana Karino. Bredlija Kūpera un Lady Gaga apmeklētās balvu ceremonijas, uzstāšanās un pozēšana uz sarkanā paklāja tikai vēl vairāk uzkūdīja šīs baumas par abu romānu. Taču tā nebija patiesība.

Par šķiršanos šogad paziņojuši arī daudzi citi slaveni pāri.

Kristīna Hendriksa un Džofrijs Arends

foto: Vida Press

Seriāla “Mad Men” aktrise Kristīna Hendriksa un viņas vīrs Džofrijs Arends izšķīrušies pēc 12 gadus ilgas kopdzīves. Laulātais pāris par šķiršanos paziņoja savā “Instagram” kontā šā gada 17. oktobrī: “Pirms 12 gadiem mēs iemīlējāmies un kļuvām partneri. Mēs apvienojām divas brīnišķīgas ģimenes, daudz smējāmies, atradām brīnišķīgus draugus un bijām pasakainu iespēju svētīti. Šodien mēs speram nākamo soli kopā, bet uz atsevišķiem dzīves ceļiem. Mēs vienmēr būsim pateicīgi par mīlestību, kurā dalījāmies, un vienmēr sadarbosimies, lai rūpētos par mūsu brīnišķīgajiem diviem suņiem.”

Hendriksa un Arends apprecējās 2009. gada 11. oktobrī Ņujorkā.

Ariela Vintere un Levi Mīdens

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press

Seriāla “The Modern Family” aktrise Ariela Vintere un viņas mīļotais puisis Levi Mīdens šogad nolēmuši pārtraukt nepilnus trīs gadus ilgušās romantiskās attiecības, – informēja izdevums “Us Weekly”. Vintere un Mīdens sāka satikties 2016. gada novembrī, bet kopā izejam sabiedrībā nebija manīti jau kopš šā gada augusta. Oktobrī aktrise redzēta Losandželosā pusdienojam ar kādu citu plašākā sabiedrībā nepazīstamu vīrieti.

Kailija Dženere un Treviss Skots

foto: Vida Press

Uzņēmēja un realitātes šova zvaigzne Kailija Dženere un reperis Treviss Skots pēc divu gadu kopābūšanas nolēmuši attiecībās ieturēt pauzi. “Mēs ar Trevisu labi saprotamies un šobrīd mūsu dzīvēs pati svarīgākā ir Stormi. Mūsu draudzība un meita ir galvenā prioritāte,” “Twitter” rakstīja Kailija. Kāds Dženerei tuvs paziņa žurnālam “People” norādījis: “Viņai paņēmuši pauzi, viņi nav izšķīrušies. Viņiem vēl ir jāatrisina dažus ar uzticēšanos saistītus jautājumus, taču viņu problēmu galvenais cēlonis ir strespilnais dzīvesveids.” Dženere un Skots sāka satikties 2017. gada aprīlī, un viņiem ir viens kopīgs bērns.

Mailija Sairusa un Keitlina Kārtere

foto: Vida Press

Dziedātāja Mailija Sairusa no savas partneres Keitlinas Kārteres izšķīrās tikai pēc sešām randiņu nedēļām. Šā gada 21. septembrī žurnāls “People” citēja kādas dziedātājas paziņas teikto, ka abas jaunās sievietes romantiskās attiecības izbeigušas, taču “draudzību saglabājušas”. “Viņas ir draudzenes jau veselu mūžību un bija viena otrai līdzās, kad abas dzīvē piedzīvoja šķiršanos,” apliecina paziņa. “Taču viņas vairs nevieno romantiskas attiecības.”

Sairusa un Kārtere bija kopā jau kopš brīža, kad popzvaigzne paziņoja par šķiršanos no vīra Laiema Hemsvorta, bet Keitlina Kārtere šķīrās no dzīvesbiedra Brodija Dženera.

Adele un Saimons Konecki

foto: Vida Press

“Grammy” balvas laureāte dziedātāja Adele iesniegusi oficiālu laulības šķiršanas prasību gandrīz piecus mēnešus pēc tam, kad paziņoja par to, ka ar vīru Saimonu Konecki vairs nedzīvo kopā. Pāris izšķīrās pēc septiņu gadu kopdzīves. Par dziedātājas lēmumu šķirt laulību Adeles pārstāvis paziņoja šā gada aprīlī. “Adele un viņas dzīvesbiedrs ir šķīrušies. Viņi ir apņēmušies kopā mīloši audzināt savu dēlu. Kā vienmēr, viņi lūdz respektēt privātumu. Turpmāki komentāri nesekos.”

To, ka viņa ir apprecējusi savu ilggadējo draugu, Adele oficiāli apstiprināja 2017. gada martā.

Larijs Kings un Šona Sautvika Kinga

foto: Vida Press

Pēc nepilniem 22 laulībā nodzīvotiem gadiem TV personība Larijs Kings iesniedzis tiesā laulības šķiršanas prasību no savas septītās (!) sievas Šonas Sautvikas Kingas. Saskaņā ar izdevuma “The Blast” rīcībā esošo informāciju, Kings kā iemeslu minējis “nesamierināmas atšķirības’”.

Viņš prasību tiesā iesniedzis šā gada 6. jūnijā. Pāris apprecējās 1997. gadā un ir vecāki dēliem Čānsam Ārmstrongam un Kanonam Edvardam.

Keitija Holmsa un Džeimijs Fokss

Aktieri Keitija Holmsa un Džeimijs Fokss izšķīrušies pēc sešu gadu ilgas kopābūšanas. Kāds no pāra paziņām izklaides programmas “E! News” reportierim pastāstījis, ka Holmsa un Fokss neesot kopā jau kopš šā gada maija. Par abu romantiskajām attiecībām baumoja kopš 2013. gada, taču tikai šā gada pavasarī abi pirmo reizi kopā apmeklēja sarkanā paklāja pasākumu kā pāris. Ziņa par Holmsas un Foksa šķiršanos sekoja īsi pēc tam, kad aktieris bija manīts Losandželosā kopā ar dziedātāju Selu Veivu.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press

Dziedātāja Mailija Sairusa un aktieris Laiems Hemsvorts apprecējās aizvadītā gada Ziemassvētkos un kopā kā laulāts pāris nenodzīvoja pat gadu. “Laiems un Mailija šobrīd ir vienojušies šķirties,” kāds no paziņām apliecināja slavenību žurnālam “People”. Viņš norādījis, ka abi kā partneri un individuālas personības attīstās un mainās, un nolēmuši, ka abiem būs labāk iet šķirtus ceļus. Dažas dienas pēc publiski izskanējušā paziņojuma par šķiršanos Hemsvorts tiesā iesniedza oficiālu laulības šķiršanas prasību, pamatojoties ar “nesamierināmām atšķirībām”.

Sairusa un Hemsvorts iepazinās 2009. gadā filmas “The Last Song” uzņemšanas laukumā. Abi vairākkārt šķīrās un attiecības atjaunoja, līdz 2012. gadā Hemsvorts bildināja draudzeni. Līdz kāzām pāris tomēr nenonāca. Viņi pašķīrās. Abi attiecības atjaunoja 2015. gadā un pirms gada svinēja kāzas.

Miša Bārtone un Džeimss Aberkrombijs

foto: MEGA / Vida Press

Seriāla “The O.C.” aktrise Miša Bārtone un austrāliešu modelis Džeimss Aberkrombijs šogad izšķīrušies. “Šī ir pirmā reize, kad Mišai karjerā dota “otra dzīve”, un viņa vēlas uz to koncentrēties,” izklaides programmas “E! News” reportierim noradījis paziņa. “Tas arī ir viņu šķiršanās iemesls.”

Bārtone un Aberkrombijs sāka satikties 2017. gada pavasarī, īsi pēc iepazīšanās kādā no ballītēm Losandželosā.

Bella Hadida un The Weeknd

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press

Modele Bella Hadida un dziedātājs The Weeknd pieņēmuši lēmumu izbeigt attiecības, – šā gada augustā informēja “E! News”. “Bella un Ābels [The Weeknd īstais vārds] ir izšķīrušies,” apliecinājis kāds no pāra paziņām. “Viņi šobrīd atrodas atšķirīgos dzīves ceļos, kā fiziski, tā garīgi.” Abi bija kopā kopš 2015. gada decembra, romantiskās attiecības vairākkārt saraujot un atkal salabstot.

Kamila Kaveljo un Metjū Hasijs

foto: Elder Ordonez / SplashNews.com/ Vida Press

Hita “Havana” izpildītāja Kamila Kaveljo un viņas draugs Metjū Hasijs pārtrauca attiecības pēc vairāk nekā gadu ilgas kopābūšanas, – slavenību žurnālam “People” šā gada 25. jūnijā apliecinājis kāds no pāra draugiem.

Abi bijuši kopā kopš 2018. gada februāra, bet pirmo reizi publisku pasākumu kā pāris apmeklēja šā gada februārī, dodoties uz “Vanity Fair” rīkoto “Oskara” balvu ceremonijas “after-party” ballīti.

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika

foto: CAMERA PRESS/ED/JL/A.M.P.A.S / Vida Press

Pēc četriem kopābūšanas gadiem šķirties nolēma aktieris Bredlijs Kūpers un krievu izcelsmes modele Irina Šaika. Kāds pāra paziņa slavenību žurnālam “People” apliecinājis, ka pāris, kurš bija kopā no 2015. gada, šobrīd cenšas draudzīgi vienoties kā dalīt aizbildnību par meitu Lea de Seinu, kura pasaulē nāca 2017. gada martā.

Nikolass Keidžs un Ērika Koike

foto: Vida Press

Aktieris Nikolass Keidžs un viņa ceturtā sieva Ērika Koike oficiāli šķīra laulību šā gada 31. maijā. Holivudas zvaigzne 27. martā, četras dienas pēc kāzām, bija tiesā iesniedzis prasību laulību ar grima mākslinieci anulēt. Keidžs un Koike pirmo reizi sabiedrībā manīti kopā 2018. gada aprīlī.

Mišela Viljamsa un Fils Elverams

foto: Vida Press

Aktrise Mišela Viljamsa un viņas vīrs mūziķis Fils Elverams ir šķīrušies, – šā gada 19. aprīlī vēstīja slavenību žurnāls “People”. Pāris apprecējās vien aizvadītā gada vasarā klusā un intīmā ceremonijā. “Mišela un Fils izšķīrās gada sākumā. Tas bija abpusējs lēmums, viņi ir palikuši draugi,” paziņas teikto citēja preses izdevums.

Bens Afleks un Lindseja Šukusa

foto: ddp / insight media / Vida Press

Aktieris Bens Afleks no draudzenes TV producentes Lindsejas Šukusas pašķīries jau otro reizi. “Viņai ir bērns un bijušais vīrs, un darbs Ņujorkā, savukārt Benam ģimene un darbs ir Losandželosā. Lai gan viņi mīl un ciena viens otru, viņi sapratuši, ka abiem nekas nesanāks. Viņi deva attiecībām nopietnu otro iespēju,” kāds paziņa norādījis žurnālam “People”.

Par Afleka un Šukusas attiecībām plašākai sabiedrībai kļuva zināms 2017. gadā. 2018. gada augustā pāris izšķīrās un attiecības atjaunoja šā gada sākumā.

Emma Robertsa un Evans Pīters

foto: JC Olivera/Sipa USA/ Vida Press

“American Horror Story” aktieri Emma Robertsa un Evans Pīters pēc nepilnu septiņu gadu ilgas kopābūšanas šogad atsaukuši saderināšanos. “Emma un Evans brieda šķirties un tagad ir tikai draugi. Evan ir izvācies no viņas mājām. Šķiršanos nepavadīja nekādas negācijas,” kāds paziņa apgalvojis izdevuma “Us Weekly” reportierim. Robertsa un Pīters iepazinās filmas “Adult World’ uzņemšanas laikā un 2012. gadā sāka satikties. Abi saderinājās 2014. gada janvārī.

Ambera Hērda un Vito Šnābels

foto: Vida Press

Aktrise Ambera Hērda šķīrusies no drauga mākslas dīlera Vito Šnābela, kura bijušo draudzeņu skaitā ir tādas Holivudas zvaigznes kā Heidija Kluma un Demija Mūra. Hērda redzēta Losandželosā skūpstāmies ar citu – režisoru Endiju Mušjeti. Par to, ka Amberu Hērdu un Vito Šnābelu vieno romantiskas jūtas sāka runāt 2018. gada maijā. Pāris pirmo reizi izgāja sabiedrībā kopā tā paša gada jūlijā, dodoties Londonā vērot Vimbldonas tenisa čempionāta spēli. Pēdējo reizi abi kopā redzēti 2019. janvārī pēc Šveicē kopīgi sagaidīta Jaunā gada.

Lady Gaga un Kristians Karino

foto: USA TODAY Network/Sipa USA/ Vida Press

Par to, ka dziedātāja un viņas menedžeris Kristians Karino atsaukuši saderināšanos, slavenību žurnāls “People” vēstīja šā gada 19. februārī. “Viņiem nesanāca,” kāds paziņa komentāros bija lakonisks. “Dažkārt attiecības beidzas… Pie vainas nav nekāda gara drāma.”

Tristans Tompsons un Hloja Kardašjana

foto: Vida Press

Par realitātes šova zvaigznes Hlojas Kardašjanas un Klīvlendas “Cavaliers” spēlētāja Tristana Tompsona šķiršanos izklaides programma “E! News” vēstīja 19. februārī. Saskaņā ar vairāku informācijas avotu rīcībā esošo informāciju, Tompsons krāpis Kardašjanu viņai vēl esot mātes cerībās. Pārim ir kopīga meita Trū, kura pasaulē nākusi 2018. gada aprīlī.

Džefs Bezoss un Makenzija Bezosa

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press

Koncerna “Amazon” dibinātājs Džefs Bezoss un viņa sieva rakstniece Makenzija Bezosa par šķiršanos paziņoja pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem. Pāris ir četru kopīgu bērnu vecāki. Viņiem ir trīs dēli un viena adoptēta meita no Ķīnas. Džefs Bezoss savā „Twitter” blogā rakstīja, ka, neraugoties uz šķiršanos, abi palikšot draugi. „Mums bija brīnišķīga dzīve,” viņš norādīja abu kopīgajā paziņojumā. „Bet priekšā mums ir brīnišķīga nākotne kā vecākiem, draugiem un partneriem dažādos projektos.”

Džidži Hadida un Zeins Maliks

foto: Hahn Lionel/Sipa USA USA/ Vida Press

Modele Džidži Hadida un mūziķis Zeins Maliks pašķīrušies jau otro reizi, – informē vairāki ziņu avoti. Pāris sāka satikties 2015. gadā, bet 2018. gada martā paziņoja par šķiršanos. Aprīļa beigās viņi attiecības atjaunoja.