foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Rikijs Mārtins, "Troņu spēles" zvaigzne Tērnere un citi, kas mīlestību atrada internetā
Džvans un Rikijs.
Attiecības
2019. gada 2. decembris, 06:21

Rikijs Mārtins, "Troņu spēles" zvaigzne Tērnere un citi, kas mīlestību atrada internetā

Anita Sedliņa

Jauns.lv

Līdz ar iepazīšanās aplikāciju dzimšanu, "Instagram" bildēm un "Twitter" īsajiem zīmju tekstiem tiešsaistes romantika un attiecības ir jaunā, modernās pasaules norma. Arī dažas slavenības mīlestību ir atradušas tieši tur – interneta tīklos.

No zila gaisa

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Sofija Tērnere un Džo Džonass.

Seriāla "Troņu spēle" aktrisei Sofijai Tērnerei "Instagram" ir kļuvusi par vietni, kur atrast vīru – mūziķi Džo Džonasu: „Mums bija daudz kopīgu draugu, kuri jau ilgstoši vēlējās sapazīstināt. Sekojām viens otram "Instagram", un pēkšņi – kā no zila gaisa – viņš pats man atrakstīja.”

Pateicība "Instagram"

foto: Vida Press
Mendija un Teilors.

„Nofotogrāfēju viņa albumu un parādīju to "Instagram". Kaut kā Teilors to pamanīja un privāti atsūtīja pateicības vēstuli. Sākām sarakstīties, gājām uz randiņiem, un viss pārējais jau ir vēsture. Paldies "Instagram", ka palīdzēji atrast man vīru!” sociālajam attēlu tīklam par vīru, grupas "Dawes" līderi Teiloru Goldsmitu, pateikusies ir mūziķe Mendija Mūra.

Attiecības amerikāņu stilā

foto: Birdie Thompson/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
Sāra un Holanda.

Seriāla "Šausmas amerikāņu stilā" aktrise Sāra Paulsone ar savu mīlestību, aktrisi Holandu Teilori, ir iepazinusies, kad abas vēl bija citās attiecībās: „Tas ir garš stāsts. Iepazināmies pirms daudziem gadiem aktrises Martas Plimptones mājās, strādājot labdarības organizācijas labā. Viena otru pamanījām, sākām sazināties "Twitter"...”

Mīlas aritmētika

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Prijanka Čopra un Niks Džonass.

„No mūsu kopīgajiem draugiem esmu dzirdējis, ka vajadzētu iepazīties,” mūziķis Niks Džonas "Twitter" rakstījis aktrisei Prijankai Čoprai. „Šīs sarakstes var izlasīt mani darbinieki, varbūt labāk atsūti īsziņu,” viņa atbildējusi. Ar šādiem vārdiem aizsākās abu sarakste, pēc pāris mēnešiem – 2017. gada žurnāla "Vanity Fair" Oskaru balvas ballē – abi satikās, jau nākamajā Kostīmu institūta ballē ieradās kopā un 2018. gadā apprecējās.

Prijankas Čopras un Nika Džonasa kāzas

Sestdien notikušajai kristiešu kāzu ceremonijai svētdien sekoja hindu tradīcijās ieturētas svinības. Niks Džonass un Prijanka Čopra kāzas svinēja nedēļas garumā.

gallery icon
24

Pievilcīgais mākslinieks

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Džvans un Rikijs.

Rikijs Mārtins ir atklājis, ka ar savu „otro pusīti” iepazinies "Instagram" un tikai pateicoties savam hobijam. „Esmu mākslas kolekcionārs, bet viņš – mākslinieks. "Instagram" pamanīju fantastisku mākslas darbu, sāku pētīt autoru un sajūsmināts aizsūtīju privātu vēstuli. Tā kādus sešus mēnešus sarakstījāmies, bet ne par ko seksīgu – runājām par mākslu un dzīvi kopumā.” Sarunu rezultātā pēc septiņiem mēnešiem pāris saderinājās un pērn arī apprecējās.

Rikijs Mārtins ar draugu bauda brīvdienas Ibicā

Dziedātājam Rikijam Mārtinam un viņa mīļotajam vīrietim māksliniekam Džvanam Juzefam piebiedrojās arī abu kopīga paziņa spāņu aktrise un modele Estere ...

gallery icon
30

Gardie tako

foto: Birdie Thompson/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
Vells Adamss un Sāra Hailanda.

Aktrise Sāra Hailanda un šova "Vecpuisis" dalībnieks Vells Adams attiecības uzsāka 2017. gada oktobrī pēc koķetērijas "Twitter" tīklā. „Viņš man atsūtīja vēstuli, un, tā kā biju brīva, biju sajūsmā par šādu pirmo soli – seksīgu un pašpārliecinātu. Viņš paziņoja: „Nākamreiz, kad būsi Losandželosā, aizvedīšu tevi uz dzērienu un takos.””  „Interneta iespējas ir fantastikas,” jūsmo drosminieks.