foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elmārs Tannis nolemj sevi vairs nemocīt un atgriežas pie bijušās mīļotās
Nesen "Kas Jauns" Elmāru Tanni kopā ar draudzeni Andru Stiebri sastapa, apmeklējot iluzionistu šovu kādā no Rīgas izklaides vietām.
Attiecības
2019. gada 1. decembris, 06:46

Elmārs Tannis nolemj sevi vairs nemocīt un atgriežas pie bijušās mīļotās

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenais šefpavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis, kas cītīgi piestrādāja pie fiziskās formas, uz ko viņu iedvesmoja sportiskā draudzene, pēc attiecību iziršanas gan izlēmis sevi vairs nemocīt, gan... sagājis otrreiz kopā ar iepriekšējo mīļoto, raksta žurnāls "Kas Jauns".

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Atraktīvais Elmārs Tannis ir izcils piemērs, ka dzīvi un mīlestību var baudīt arī pēc šķiršanās un jebkurā vecumā.

Atraktīvais Elmārs Tannis ir izcils piemērs, ka dzīvi un mīlestību var baudīt arī pēc šķiršanās un jebkurā vecumā. Kā zināms, 2013. gadā pēc 20 kopābūšanas un 18 laulības gadiem Elmārs šķīra laulību ar savu trīs bērnu māti Ilzi. Taču šis fakts nelika uzņēmējam zaudēt ticību mīlestībai. Un nu viņš pārliecinājies, ka ne tikai laulība, bet arī šķiršanās ne vienmēr ir uz visiem laikiem.

Kustēties iedvesmoja pasaules čempione kultūrismā

Vēl pirms gada Elmārs Tannis izgāja sabiedrībā ar simpātisku tumšmati, atklādams, ka ar fitnesa treneri Unu Slaidiņu ir kopā jau ilgāk nekā pusgadu un ir laimīgi iemīlējies. Elmārs pat atzinās, ka sportiskā draudzene viņu iedvesmojusi vairāk kustēties, līdz ar to viņš neviļus kļuvis ievērojami slaidāks. „Attiecību sākumā Unas ietekmē biju „pavilcies” uz aktīvu sportošanu. Tagad uz to jau atkal esmu kļuvis nedaudz slinkāks. Ir jāsāk atkal sportot, jā, jā... Un tā nebūt nav, ka viņa ir tik pārņemta ar sportu, ka neļauj man ēst picas. Atļauj. Visu atļauj,” sev raksturīgajā humorā žurnālam "Kas Jauns" stāstīja "Picas Lulū" līdzīpašnieks.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elmārs ar Unu.

Kā noskaidroja "Kas Jauns", šefpavāra izredzētā ir ne tikai trenere Rīgas sporta klubā "Global Fitness", bet savulaik pat bijusi profesionāla sportiste, 2005. gadā izcīnījusi pasaules čempiones titulu kultūrismā.

Tagadējā ir iepriekšējā

Šoruden Elmārs Tannis saviesīgo dzīvi bauda ar citu sievieti, apliecinādams, ka ar fitnesa treneri Unu Slaidiņu vairs nav kopā. „Mana tagadējā draudzene ir mana iepriekšējā draudzene!” viņš smaidot pavēsta. Izrādās, dzīve Tanni jau otrreiz savedusi kopā ar grāmatvedi Andru Stiebri, kuras kompānijā pirmoreiz pavārs tika manīts pirms trim gadiem, baudot koncertus "Positivus" festivālā Salacgrīvā, un ko cieši apskāvis tovasar bija, arī jūsmīgi fanojot par "Prāta vētru" Liepājā. Nu, izrādās, abi atkal ir kopā. „Tā dzīvē sanāk, un tas ir brīnišķīgi,” kodolīgs ir citkārt runīgais Elmārs, paskaidrodams, ka aiz cieņas pret mīļoto sievieti attiecību tēmu plaši apspriest nevēlas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elmārs un Andra pirms trim gadiem vasarā.

Bet kā tad ar tievēšanu? Elmārs Tannis, kā izskatās, ir tikpat omulīgs kā kādreiz. „Šajā jautājumā esmu sev piekāpies,” viņš atzīstas, skaidrojot, ka tā pa īstam faktiski visi viņa svara nomešanas mēģinājumi cietuši fiasko. „Nu cik tad sevi mocīšu?! Kāds esmu, tāds arī dzīvošu. Un, no otras puses, es taču esmu labs, vai ne? Un ir forši, ka laba ir daudz!” kā allaž optimisma pilns ir Elmārs, kurš, pateicoties pieaugušajai meitai Natālijai, pirms dažiem mēnešiem oficiāli kļuva par opi. „Par vectētiņu gan mani vēl nesauciet!” viņš nosmej.

Ar ilggadējo sievu un trīs bērnu mammu Ilzi Tanni šefpavāra laulība tika šķirta pirms sešiem gadiem.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!