foto: Shutterstock
Nekad nesāpiniet šīs trīs zodiaka zīmes - viss sliktais nāks atpakaļ
Cita pasaule
2019. gada 29. novembris, 06:02

Nekad nesāpiniet šīs trīs zodiaka zīmes - viss sliktais nāks atpakaļ

Jauns.lv

Izskatās, ka trīs zodiaka zīmes Visums ir apveltījis ar unikālām spējām. Zvaigznes vēstī, ka viņu spēkos ir atdarīt saviem pāridarītājiem - tā, lai viss nelāgais atgriežas atpakaļ pie ļaundariem pašiem.

1. Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir attīstīta fantāzija, tāpēc viņi dzīvo savā iedomātajā pasaulē. Un vēl - tā kā viņu domām ir liels spēks, viņi spēj panākt labus rezultātus dažādās dzīves sfērās. Viņi ar vārdiem spēj atdot dzīvesprieku izmisušam cilvēkam, un arī gluži pretēji. Savukārt, pasakot ko sliktu savam pāridarītajam, viņi ir spējīgi noskaņot viņu uz neveiksmēm un zaudējumiem.

Tāpēc, ja Ūdensvīrs ir sāpināts un apvainojies, viņa pāridarītajs var saņemt atpakaļ negativitāti daudz lielākā mērā. Un, ja ne uzreiz, tad pēc laika - zvaigznes brīdina, ka viss sliktais atgriezīsies pie ļaundara paša.

Arī tad, ja pret dažiem, kas viņus sāpinājuši, Ūdensvīri nemaz vairs netur ļaunu prātu - netaisnības sajūta tāpat viņiem zemapziņā ir palikusi, un agri vai vēlu sāpinātājs saņems atmaksu.

2. Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušos droši var uzskatīt par Visuma luteklīšiem. Viņus zvaigznes ir apveltījušas ar visiem iespējamajiem talantiem un bargi soda tos, kuri Strēlniekiem dara pāri. Pēc dabas Strēlnieki pārsvarā ir miermīlīgi un reti kad domā par atriebšanos, taču augstākie spēki, kā mēdz teikt, tur viņus savā kontrolē un paši izlemj, kuram ir jāsaņem atmaksa par Strēlniekiem sagādātajām pārestībām. 

Strēlniekiem dzīvē ir vajadzīgs cilvēks, kas par viņiem rūpējas, jo viņi paši bieži vien nespēj atšķirt, kurš ar viņiem draudzējas nesavtīgi, bet kuram ir kādi savtīgi nolūki.

Tāpēc - ja gribat atvest ap stūri Strēlniekus un sagādāt viņiem sāpes, atcerieties - šīs zīmes pārstāvji atrodas īpašā Visuma aizsardzībā, un visi ļaundari sevis nodarīto saņems atpakaļ pēc nopelniem.

3. Dvīņi

Arī Dvīņu zīmē dzimušo domām ir liels spēks. Dvīņi vienmēr ir draudzīgi un atklāti. Viņiem ir daudz draugu, taču viņi nekad neaizmirst ļaunumu, kas viņiem nodarīts. Savam pāridarītajam viņi pacentīsies atdarīt uzreiz, taču, ja neizdosies, tad noteikti izdomās plānu, kā atriebties. Un mierā neliksies, kamēr nepanāks savu. 

Dvīņiem ir spēcīga enerģētika - tā ir dāvana, ar kuru viņus ir apveltījis Visums. Tieši šā iemesla dēļ Dvīņi spēj savai dzīvei piesaistīt visu to labāko un pozitīvāko. Taču šī enerģija strādā arī pretējā virzienā - Dvīņiem ir lielas iespējas parūpēties, ka ļaundari saņems pelnīto sodu.