foto: John Rainford/WENN.com/Vida Press
Hercogienes Ketrīnas privātsekretāre iesniegusi atlūgumu
Hercogienes Ketrīnas un viņas privātsekretāre Ketrīna Kvinna.
Attiecības
2019. gada 20. novembris, 06:53

Hercogienes Ketrīnas privātsekretāre iesniegusi atlūgumu

Jauns.lv

Baumas par nesaskaņām britu karaliskajā ģimenē aizvien nebeidz rimties. Karaļnams zaudējis vēl vienu vadošu personāla darbinieci. Darbu uzteikusi Kembridžas hercogienes Ketrīnas privātsekretāre.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Hercogienes Ketrīnas privātsekretāre Ketrīna Kvinna.

Pēc diviem gadiem amatā darbu uzteikusi hercogienes Ketrīnas privātsekretāre Ketrīna Kvinna, – informē izdevums “Daily Mail”. Kvinnas darbs uzskatāms kā ļoti prestižs, viņa
savā ziņā bijusi kā nākamās karalienes personāla vadītāja.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Hercogienes Ketrīnas un viņas privātsekretāre Ketrīna Kvinna.

Ketrīnas Kvinnas pienākumos ietilpis viss, kas saistīts ar hercogienes oficiālajiem pienākumiem, “sākot ar Keitas dienas plāna sastādīšanu līdz pavadīšanai uz sabiedriskajiem pasākumiem”.

foto: John Rainford/WENN.com/Vida Press
Hercogienes Ketrīnas un viņas privātsekretāre Ketrīna Kvinna.

Kvinna ir Oksfordas universitātes absolvente. Runā, ka privātsekretāre pati izvēlējusies no darba aiziet, kas, pēc “Daily Mail” domām, ir “netipisks” lēmums. Kā nekā šis darbs ir ļoti prestižs (un ļoti labi apmaksāts). Šo mēdz uzskatīt par “iekārojamāko darbu numur 1 visā karaļnamā, turklāt privātsekretāri savā darbā parasti paliek desmit un vairāk gadu”.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Hercogienes Ketrīnas privātsekretāre Ketrīna Kvinna.

Hercogienes Ketrīnas privātsekretāre darbu uzteikusi tikai gadu pēc tam, kad no sava amata 2018. gada decembrī plānoja aiziet Saseksas hercogienes Meganas privātsekretāre Samanta Koena (viņa gan darba saistības pagarināja, līdz Saseksas hercogu pāris atrod piemērotu kandidātu amatam). Šis paziņojums izskanēja tikai dažas nedēļas pēc tam, kad darbu bija uzteikusi Meganas personīgā asistente Melisa Tuabti.

foto: action press/ Vida Press
Saseksas hercogiene Megana un viņas privātsekretāre Samanta Koena, kas no ieņemamā amata aizgāja aizvadītā gada decembrī.

Ketrīna Kvinna bija cieši saistīta ar hercogienes Ketrīnas filantropes darbu. Kvinna vēl līdz Ziemassvētkiem, kad beigsies viņas darbas saistības, plāno paplašināt hercogienes darbības sfēru labdarībā.

Hercogienes Ketrīnas privātsekretāres aiziešana no darba ir jaunākais “satricinājums”, kas skāris britu karaļnamu.

Hercogienes Megana un Ketrīna piemiņas dienas pasākumos Londonā 2019. gadā

gallery icon
24

Oktobrī atklātība parādījās ziņa, ka vienai no Ketrīnas ilggadējām darbiniecēm uzteikts darbs, pamatojoties uz nesaskaņām ģimenē. Sofija Egņū pie hercogienes Ketrīnas strādājusi septiņus garus gadus un tad negaidīti atlaista no darba. Kā runā, tas esot saistīts ar augošajām nesaskaņām Kembridžu un Saseksu savstarpējās attiecībās.

foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Sofija Egņū pie hercogienes Ketrīnas strādāja septiņus gadus.

Kā izdevumam “Daily Mail” izteicies viens no karaļnama vecākajiem darbiniekiem, Sofija Egņū atlaista štatu samazināšanas dēļ. Tā kā abu hercogu ģimenes pieņēmušas lēmumu dalīt savas saimniecības, Egņū pakalpojumi vairs neesot nepieciešami. “Viņa netiks aizstāta ar citu darbinieci,” apliecinājis pils pārstāvis.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Hercogiene Megana, kura britu karaļnamā ir tikai pusotru gadu, jau pieredzējusi vairāku personāla darbinieku aiziešanu no amata. Martā amatu uzteica Saseskas hercogienes privātsekretāres asistente Eimija Pikerila, kas ir jau ceturtā Meganas darbiniece, kas aizgājusi no darba. Saseksas hercogienes personāla maiņa ievērojami stabilizējusies pēc tam, kad viņa pavasarī kļuva par māmiņu.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12