foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Izraudzīts šī gada seksīgākais vīrietis pasaulē
Seksīgākais vīrietis 2019.gadā.
Cita pasaule
2019. gada 13. novembris, 14:15

Izraudzīts šī gada seksīgākais vīrietis pasaulē

Jauns.lv

Izdevums “People” par 2019.gada seksīgāko vīrieti izraudzījies 40 gadus veco amerikāņu dziedātāju Džonu Ledžendu. Tikmēr Džona sieva – 33 gadus vecā modele Krisija Tīgena par godu šim titulam “Twitter” kontā padalījusies ar pikantu jociņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mans noslēpums ir atklāts. Esmu piepildījusi savu sapni – pārgulējusi ar seksīgāko vīrieti! Kāds gods!"

Pats Džons uz šādu novērtējumu arī reaģējis ar joku: "Es nezinu ko teikt. Paldies žurnālam "People", protams, bet visvairāk gribu pateikties Bleikam Šeltonam, jo pēdējo mēnešu laikā esmu sēdēju viņam blakus un apguvis viņa seksīgos gājienus. Es vēroju katru viņa kustību, katru vārdu, kas nāca no viņa mutes." (Abi kā tiesneši piedalās amerikāņu dziedāšanas šovā "Balss" ("The Voice").)

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Džons ar sievu Krisiju laulībā dzīvo kopš 2013.gada.

Vaicāts, ko par titulu saka sieva, Džons atkal atbildējis nenopietni: "Viņa ir lepna par mani. Viņa vienmēr ķircina mani, bet šoreiz viņa pat nav par to iesmējusi. Viņa reāli ir lepna par mani. Es beidzot esmu atstājis iespaidu uz savu sievu." 

Par 2018.gada seksīgāko vīriet atzīts 47 gadus vecais angļu aktieris Idriss Elba. Pirmo reizi "People" seksīgāko vīriešu sarakstā 1985.gadā nokļuva aktieris Mels Gibsons. Toreiz 63 gadus vecajam aktierim bija 29 gadi.

foto: Juan Rico / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Džons par sev piešķirto titulu pajokojis, ka beidzot atstājis iespaidu uz savu sievu.

Par seksīgājiem vīriešiem pasaulē atzīti arī tādi aktieri kā Toms Krūzs, Kianu Rīvss, Breds Pits, Džordžs Klūnijs, Bens Afleks, Džonijs Deps, Bredlijs Kūpers un citi. 

Džons un Krisija ir precējušies kopš 2013.gada un kopā audzina trīs gadus vecu meitu un gadu vecu dēliņu. 

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Zvaigžņu pāris kopā ar savu meitiņu.

Džons Ledžends un Krisija Tīgena nopērk māju Beverlihilsā

Uzzinot jaunumus par ģimenes pieaugumu, mūziķis Džons Ledžends un viņa sieva modele Krisija Tīgena meklēja sev lielāku māju. Viņi iegādājušies ...

gallery icon
21

Džons Ledžends un Krisija Tīgena pārdod dzīvokli Ņujorkā

Uzzinot jaunumus par gaidāmo ģimenes pieaugumu, mūziķis Džons Ledžends un viņa sieva modele Krisija Tīgena nolēma pārdot vienas guļamistabas dzīvokli ...

gallery icon
11
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās