foto: Unsplash
Dzīve iegūs jēgu. Horoskops visām zodiaka zīmēm svētdienai, 13. oktobrim
Cita pasaule
2019. gada 13. oktobris, 04:38

Dzīve iegūs jēgu. Horoskops visām zodiaka zīmēm svētdienai, 13. oktobrim

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šodienai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Neiesaisties svešos strīdos un konfliktos, neuzņemies tiesneša lomu. Atjauno senus kontaktus, atsaucies ielūgumam apmeklēt skolas vai klases salidojumu.

VĒRSIS
Atvēli laiku sirsnīgām sarunām un kopīgām izklaidēm. Iespējams, saskarsies ar stresa pilnu situāciju, ar kuru galā tiksi, ja būsi korekts un godprātīgi pildīsi uzticētos pienākumus.

DVĪŅI
Attiecībās priecēs stabilas vērtības – draudzība, uzticība un atziņa, ka grūtībās pārbaudīti partneri ir zelta vērti. Cik vien iespējams, izvairies no darbībām, kas var kaitēt veselībai.

VĒZIS
Ja apkārtējie nespēj tevi saprast, nepārdzīvo. Ar sev piemītošo rūpību un analītisko pieeju izdosies novērst daudzas neskaidrības attiecībās, taču grūtāk būs atrast nekļūdīgus finansiālus risinājumus.

LAUVA
Pārmaiņas mājās vienlaikus gan priecēs, gan radīs bažas. Notiekošais tevi apmierinās, kamēr no tevis netiks prasīta atbildība un līdzdarbošanās, ar kuru nebiji rēķinājies.

JAUNAVA
Pārvarēt šaubas būs vieglāk, ja skaidri zināsi, ka tava darbošanās un rūpes kādam ir vajadzīgas. Līdz mēneša beigām nav ieteicams doties īsos ceļojumos, komandējumā.

SVARI
Uzdevumi, kas šķita sarežģīti, vairs neliksies tik neatrisināmi. Lielus tēriņus neatļaujies, jo var gadīties, ka, ticis pie kārotā, secini, ka ieguvums nav iztērētās naudas vērts.

SKORPIONS
Tava rīcība šodien var izsaukt neatgriezeniskas sekas. Tikai nestreb karstu un ievēro labas uzvedības etiķeti. Nedzīvo ar domu, ka taisnība ir tev vienīgajam.

STRĒLNIEKS
Sākot jaunas attiecības, atceries, ka pārāk liela steiga un kritiska attieksme var visu sabojāt. Vēlāk neapmierinātība ar sasniegto mudinās meklēt jaunas personības pilnveidošanās iespējas.

MEŽĀZIS
Pielūko, lai neizšķied naudu par niekiem, kas tev patiesībā nav vajadzīgi. Lielāku uzmanību velti tam, kur un kā nopelnīt, nevis kā tikt pie kārotajiem labumiem.

ŪDENSVĪRS
Šodien tev īpaši būs nepieciešams uzmundrinājums un draudzīgs atbalsts. Tiklīdz to atradīsi, dzīve iegūs jēgu. Savas drosmes un oriģinālās domāšanas dēļ vari gūt panākumus tur, kur citi vairās riskēt.

ZIVIS
Veidojot lietas praktiskām vajadzībām, piemēro tās skaistuma etaloniem. Tālā un ilgā ceļojumā nedodies, priekšroku dod aktivitātēm, kurās vari iegūt vērtīgu garīgo pieredzi un saņemt atbildes uz tev svarīgiem jautājumiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās