foto: Unsplash
Pieci frizieru noslēpumi, kurus meistari paši jums nestāsta
Mati neataug vienā naktī. Var gadīties, ka tik ļoti kārotā un izsapņotā frizūra tev nemaz neizskatīsies tā, kā tu cerēji.
Skaistums
2019. gada 23. septembris, 12:18

Pieci frizieru noslēpumi, kurus meistari paši jums nestāsta

Jauns.lv

Vai zinājāt, ka arī frizieriem ir savi profesionālie noslēpumi? Lūk, daži knifiņi, kurus paši friziermeistari jums, visticamāk, neteiks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

1. Labāk iztikt bez radikālām pārmaiņām

Mati neataug vienā naktī. Var gadīties, ka tik ļoti kārotā un izsapņotā frizūra tev nemaz neizskatīsies tā, kā tu cerēji. Tieši tāpēc labāk iztikt bez krasām pārmaiņām. Labāk mainīt savu izskatu soli pa solim, izvēloties pakāpeniskas izmaiņas.

2. Nevajag griezt matus pārāk bieži

Šis ir padoms tām vai tiem, kuri vēlas garākus matus. Ja iesi pie friziera katras 4-6 nedēļas, mati nepagūs ataugt. Labāk ir pusgarus matus griezt 3-4 reizes gadā. Tas ir optimālais laiks, ja vēlies, lai mati gan ataugtu, gan vienlaikus būtu veselīgi un labi izskatītos. Protams, friziera ienākumi gan cietīs, ja tavas vizītes būs tik retas.

3. Krāso matus pakāpeniski

Neviena cilvēka mati nevar vienā krāsošanas reizē pilnībā mainīt krāsu, lai izskatītos precīzi "kā šajā fotogrāfijā". Lai iegūtu vēlamo matu toni, mati ir jākrāso rūpīgi un regulāri. Parasti vajag 3-4 krāsošanas reizes. Un netici, ka krāsoti mati izskatīsies kā dabīgi. Tā nebūs.

4. Parādiet fotogrāfijas

Ja vēlies īpašu, kvalitatīvu matu griezumu, nevajag gari un plaši visos sīkumos skaidrot frizierim, ko tieši vēlies. Labāk parādi fotogrāfiju, kurā skaidri redzams, kā izskatās tevis kārotā frizūra. Tas ievērojami uzlabos komunikācijas procesu - friziermeistaram uzreiz kļūs daudz skaidrāk, ko tieši vēlies.

5. Maini frizierus

Mēdz teikt, ka ieradumam ir liels spēks. Cilvēki pierod iet uz vienu un to pašu veikalu, pirkt tos pašus produktus un braukt ar vienas un tās pašas markas auto, kaut arī ne vienmēr piedāvātie pakalpojumi viņus līdz galam apmierina. Tāpēc tiek ieteikts nebaidīties mainīt frizierus - kamēr atradīsi to, kurš ir vislabākais tieši tev.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās