foto: India Photo Agency/SWNS/Scanpix
VIDEO: 73 gadus veca sieviete Indijā laidusi pasaulē dvīņus
Bērni
2019. gada 6. septembris, 14:00

VIDEO: 73 gadus veca sieviete Indijā laidusi pasaulē dvīņus

Jauns.lv

Kāda 73 gadus veca sieviete Indijas Āndhras Pradēšas štatā laidusi pasaulē dvīņus, ziņo raidorganizācija BBC.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bērni, kuri ieņemti ar mākslīgās apaugļošanas metodi, piedzimuši ceturtdien, 5.septembrī. "Māte un mazuļi jūtas labi," ārvalstu medijiem paziņojusi sievietes ārste Una Sankāra.

73 gadus vecā Mangajama Jaramati pastāstījusi, ka viņa un vīrs, kurš ir 82 gadus vecs, vienmēr vēlējušies bērnus, taču līdz šim viņiem nav izdevies to izdarīt.

foto: India Photo Agency/SWNS/Scanpix

"Mēs esam neticami laimīgi," dažas stundas pēc bērnu nākšanas pasaulē vietējiem medijiem pavēstījis sievietes vīrs Sitarama Radžaro.

Vienu dienu pēc notikušā Radžaro gan skāra pēkšņs insults un šobrīd vīrietis ārstējas slimnīcā.

"Nekas nav mūsu rokās. Notiks tieši tas, kam ir jānotiek. Viss ir dieva rokās," sacīja vīrietis, atbildot uz jautājumu par to, kurš rūpēsies par bērniem, ja nu pēkšņi ar abiem vecākiem kaut kas notiks zināmā vecuma dēļ.

Jaunajiem vecākiem bērni bija īpaši svarīgi, jo, dzīvojot savā ciemā, viņi nereti izjutuši citu cilvēku nosodījumu par to, ka viņiem nav pēcnācēju.

"Mēs mēģinājām vairākkārt un apmeklējām neskaitāmus ārstus," norāda jaunā māmiņa, atklājot, ka šis ir laimīgākais laiks viņas mūžā.

foto: India Photo Agency/SWNS/Scanpix

Abas dvīņu meitenītes pasaulē nākušas ar ķeizargriezienu, kas tiek uzskatīta par ierastu dzemdību metodi šādos gadījumos.

Zināms, ka 2016.gadā vēl kāda indiete 70 gadu vecumā dzemdēja zēnu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas