foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press
Karaliene negribot, lai hercogiene Megana “justos kā princese Diāna”
Saseksas hercogiene Megana un karaliene Elizabete II vizītē Česterā.
Attiecības
2019. gada 7. augusts, 06:54

Karaliene negribot, lai hercogiene Megana “justos kā princese Diāna”

Jauns.lv

Megana Mārkla vēl nebija precējusies ar princi Hariju, kad 2017. gada nogalē karaliene Elizabete II ļoti nepārprotami parādīja, ka atplestām rokām uzņem topošo radinieci karaliskajā ģimenē.

93 gadus vecā Lielbritānijas galva uzaicināja bijušo seriāla „Suits” aktrisi pavadīt Ziemassvētkus kopā ar karalisko ģimeni karalienei piederošajā īpašumā Sandringemā. Megana vēl nebija precējusies ar princi Hariju, bet pirms viņas neviena neprecēta topošā radiniece šādu ielūgumu nebija saņēmusi. Saderinātās statuss nekad iepriekš netika ņemts vērā, aicinātas līdz tam bija tikai precētās.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

Tikai dažas nedēļas pēc Harija un Meganas kāzām karaliene uzaicināja mazdēla jauno sievu pievienoties viņai pirmajā kopīgajā pasākumā. Karaļnama korespondents Dankans Larkombs uzskata, ka tas viss bijis karalienes izdomāts stratēģisks plāns, lai Megana karaliskajā ģimene iejustos labāk nekā savulaik princese Diāna.

Princese Diāna un karaliene Elizabete II

Princese Diāna un karaliene Elizabete II.

gallery icon

Larkombs intervijā britu laikrakstam „The Sun” norādījis, ka Viņas Majestāte centusies iesaistīt Meganu karaliskajā ģimenē „iespējams, tāpēc, ka agrāk guvusi mācību, jo princese Diāna lielā mērā sajutās karaliskās ģimenes nepieņemta.”

„Šķiet, ka Meganai izveidojušās īpaši ciešas attiecības ar karalieni, ja salīdzina to ar citiem cilvēkiem, kas iepriecējušies britu karaliskajā ģimenē,” atzīmējis karaļnama korespondents.

foto: Daily Mirror / Vida Press

Jau 2018. gada jūnijā, kad Megana kopā ar karalieni mēroja ceļu ar vilcienu uz Česteru, pret viņu izturējās tāpat kā pret jebkuru cienījamu britu karaliskās ģimenes pārstāvi, pat neraugoties uz jaunpienācējas statusu.

Karalienes un Meganas ciešās attiecības sākušas veidoties pēc tam, kad princis Harijs, nometies uz viena ceļa, 2017. gada novembrī lūdzis Meganas roku.

foto: Rupert Hartley/REX/ Vida Press

Harija un Meganas pirmajā oficiālajā intervijā, ko pāris sniedza pēc saderināšanās, nākamā hercogiene ļoti slavēja sava topošā vīra vecmāmiņu. „Ir tik neticami. Pirmkārt, iepazīt viņu no Harija skatupunkta, ne tikai jūtot viņa cieņu un godu pret monarhu, bet arī sajūtot mīlestību, kāda viņam ir pret karalieni kā vecmāmiņu.”

„Visi šie aspekti man bija ārkārtīgi svarīgi, jo tad, kad es viņu personīgi satiku, man bija ļoti dziļa izpratne un, protams, liels gods, ka man ir dots šis laiks kopā ar viņu. Viņa ir apbrīnojama sieviete.”

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Princis Harijs šajā intervijā vēl pastāstīja, ka Meganu nekavējoties pieņēmuši arī vecmāmiņas iemīļotie korgiji, kas uz viņu savukārt rējuši visus aizvadītos 33 gadus.

„Bet te ienāk viņa un nekas,” apliecinājis princis, Meganai smejoties un piebilstot, ka visu tējas pēcpusdienas laiku karalienes luteklis gulējis ar purniņu uz viņas kājas.

foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press

Karalienes Elizabetes mīlestība pret korgijiem laiku lokos

gallery icon