foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 10. augusts
Cita pasaule
2019. gada 10. augusts, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 10. augusts

Jauns.lv

Jauku dienu visiem!

AUNS

Mulsinošas situācijas var gadīties darba vietā ar kādu no kolēģiem, ar kuru saista kas vairāk par tīri lietišķām attiecībām. Ļauties dienesta romānam šobrīd būtu neprāts. Toties, ja ļoti gribas, labs laiks tam būs jau septembra sākumā.

VĒRSIS

Jādomā par kvalitatīvām pārmaiņām saskarsmē ar citiem cilvēkiem. Īpaši tiem, ar kuriem esi bijis ass un nenovīdīgs. Dienas vidū uzmanies iztērēt visus spēkus un jaudu liekiem pasākumiem, bezjēdzīgiem darbiņiem.

DVĪŅI

Spēka diena. Šodien tu jutīsies stiprs un ar savu enerģiju patiešām ietekmēsi pasauli – gan personiskās lietas, gan ar citiem cilvēkiem saistītās. Labs laiks, lai plānotu nākotni un popularizētu sevi.

VĒZIS

Veikli kārtosies attiecības ar ārzemniekiem un ietekmīgām personām. Lieliska diena – darbi ies kā no rokas (neko jaunu gan šodien nesāc). Risini profesionālās lietas, īpaši tad, ja tās saistītas ar kolektīva nākotni.

LAUVA

Ja ceri uz labāku saprašanos ar tuviniekiem, esi pats laipnāks un sirsnīgāks pret viņiem. Nesteidzies, un ar draugu palīdzību tev izdosies nokārtot patiešām svarīgu lietu. Taču nepārcenties – un nedari neko pret savu sirdsapziņu.

JAUNAVA

Laba diena jaunu attiecību veidošanai – gan draudzīgu, gan arī romantisku. Šodien nesasteidz lietas – ja vien vari, atliec uz rītdienu. Svarīgu lēmumu pieņem, ieklausoties savā sirdsbalsī.

SVARI

Ar tavu apņēmību un enerģiju var kalnus gāzt! Tu aizrausi cilvēkus, kuriem prātā tās pašas domas, kas tev. Atdod pagātnes parādus - galveno uzmanību sen atliktiem veltī darbiem un neizpildītiem solījumiem.

SKORPIONS

Var rasties sarežģījumi informācijas trūkuma dēļ. Laba diena, lai meklētu cilvēkus un organizācijas, kuras varētu atbalstīt tevi un tavas idejas. Tiesa, daudz no viņiem neprasi – pagaidām tu neesi tas, kurš diktē noteikumus.

STRĒLNIEKS

Tev būs daudz spēka un un lieliskas idejas, kuras vēlāk izdosies veiksmīgi īstenot. Tiesa, riskēt šodien nevajag – to atliec uz rītdienu. Vairāk paļaujies uz cilvēkiem sev apkārt. Piemērota diena atslodzes diētai.

MEŽĀZIS

Šī būs atklāsmju diena – beidzot sapratīsi, kāpēc reizēm neizdodas tik labi saprasties ar saviem tuvākajiem, un atrisināsi visas problēmas. Kaut arī diena ir vairāk piemērota lietišķu attiecību kārtošanai, atceries, ka prioritāte tomēr ir tuvinieki.

ŪDENSVĪRS

Tavi lēmumi un izdarības citiem var šķist kaut kas pagalam neloģisks un pat, atvainojiet, stulbs. Tikai tu zini, kurp virzies... Ja zini, ka sajūtas nemelo, intuīcijai droši tici, taču labāk nestāsti par to apkārtējiem cilvēkiem.

ZIVIS

Risinot finansiāla rakstura jautājumus, apdomā, kādus cilvēkus tu informē par savu patieso situāciju. Šodien drīkst mānīties šajā ziņā: nevienam nav jāzina aina tavā kabatā. Vakarpusē ieplāno laiku pastaigai vientulībā var ar savu mīļdzīvnieku.