foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 9. augusts
Cita pasaule
2019. gada 9. augusts, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 9. augusts

Jauns.lv

Foršu dienu jums un mums!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Rīta pusē lielisks laiks risināt sarunas iestādēs, bankās. Nebaidies no izaicinājumiem – pieņem neparasta darba vai peļņas piedāvājumu, tas var izrādīties ienesīgs. Pārskatot savus ienākumus, iespējams, secināsi, ka vari atļauties lielākus tēriņus.

VĒRSIS

Kāda atkalredzēšanās var uzjundīt senas jūtas un kaislības, kas nedaudz izjauks ierasto dzīves kārtību. Esi gatavs pārmaiņām! Uz apkārtējiem lielu ietekmi atstās tavs šarms un pievilcība. Pieaugs tava popularitāte, atpazīstamība.

DVĪŅI

Dienas otrajā pusē veiksmīgas būs ar biznesu un karjeru saistītas aktivitātes. Bet tavu nodomu noturību pārbaudīs cilvēki, kas apšaubīs, iebildīs, norādīs uz iespējamajiem trūkumiem, taču netrūks arī tādu, kas tevi atbalstīs.

VĒZIS

Vairāk veiksies, apmeklējot saviesīgus pasākumus, piedaloties prezentācijās un svinīgās pieņemšanās. Labs veids, kā lietderīgi piepildīt laiku, ir doties ceļojumā nevis pa ierastiem tūrisma maršrutiem, bet izdomāt kaut ko netradicionālu.

LAUVA

Priecājies, ja tev veicas vairāk nekā citkārt, nemeklē notiekošajā kādu slēptu jēgu vai klupšanas akmeņus. Pat ja kaut kas nenotiek kā iecerēts, tā drīzāk būs sagadīšanās, nevis mistika. Emocionāla spriedze un iekšēja disharmonija bojās noskaņojumu.

JAUNAVA

Ar rezervētu attieksmi milzīgu atsaucību negūsi. Neielaidies strīdos ar laulāto draugu un ģimenes locekļiem, vairāk laika pavadi sabiedrībā. Paveroties jaunām iespējām un sākoties aktīvam rīcības laikam, esi gatavs bez ilgas domāšanas ķerties pie plānu īstenošanas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Daudz laika aizņems sabiedriskās aktivitātes, dažādas tikšanās, diskusijas. Tev izdosies saprasties ar cilvēkiem un palīdzēt tiem, kas apmaldījušies savās vēlmēs un uzskatos. Sievietēm šodien laba iepazīšanās diena.

SKORPIONS

Palūkojoties uz kolēģiem no malas, būs viegli atzīt, ka viņi ir pārāk lielu nozīmi piešķīruši nebūtiskajam.  Būs grūti aprast ar jauniem apstākļiem, jūtīgi uztversi ikvienu tev domātu aizrādījumu.

STRĒLNIEKS

Šodien izmanto iespēju pavirzīt uz priekšu iesākto biznesā, panākt vienprātību stratēģiski svarīgos jautājumos. Aicini ciemos kolēģus vai piedalies korporatīvā pasākumā, tas veicinās saliedētību.

MEŽĀZIS

Vakarpusē labāk atturies no subjektīviem spriedumiem un personiskā labuma meklējumiem, domā globāli. Kāds kolēģis, ar kuru jau iepriekš bijušas visai saspīlētas attiecības vai pat atklātas antipātijas, šodien var veicināt jaunas intrigas kolektīvā.

ŪDENSVĪRS

Var sākt loģiski plānot tālāko rīcību, lai lietas risinās tev par labu. Ja jūti, ka dzīvē nepieciešamas krasas pārmaiņas, rūpīgi sevi sagatavo morāli. Tāpat lieliska diena, lai atbrīvotos no kāda slikta ieraduma.

ZIVIS

Nepalaid garām neko, kas var noderēt, risinot praktiskus, sadzīviskus jautājumus. Nevērīga attieksme pret padomiem vai piedāvājumu palīdzēt novedīs pie situācijas, kad laika būs maz, bet darāmā daudz.