foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 8. augusts
Cita pasaule
2019. gada 8. augusts, 04:51

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 8. augusts

Jauns.lv

Lai notiek!

AUNS

Koncentrē uzmanību prioritātēm, netērē laiku maznozīmīgiem sīkumiem. Uzmanīgi izvērtē katru jaunu projektu, bet galvenais – nepārvērtē savus spēkus! Paliekot pusceļā, vari piedzīvot pamatīgu vilšanos un uz kādu brīdi zaudēt vēlmi mēģināt vēlreiz.

VĒRSIS

Neapgrūtini sevi un citus ar nevajadzīgām prasībām. Vakarpusē sargies no nesaskaņām ģimenē. Esi godīgs pret sevi un tuviniekiem. Dzīve būs diezgan mainīga un nemierīga, jo pats šodien esi neparedzams, un jau ilgāku laiku tā.

DVĪŅI

Kamēr viena situācija ievirzīsies tev vēlamā gultnē, tikmēr cita atgādinās labirintu, bet vēl kāda mācīs samierināties ar neveiksmi vai zaudējumu. Savaldīgums un spēja izstrādāt pareizu stratēģiju palīdzēs pārvarēt grūtības un tikt pie vēlamā rezultāta.

VĒZIS

Dienas pirmajā pusē problēmas var sagādāt tuvinieki, kuri, tavuprāt, rīkosies tieši tā, kā nevajag. Pēcpusdienā tiecies paveikt pēc iespējas vairāk, esi mērķtiecīgs, tomēr kritiski izvērtē savas prasības, pārskati vajadzības.

LAUVA

Šodien no kaut kā atsakoties, varēsi vai nu ietaupīt, vai novirzīt līdzekļus kam neatliekamam. Ar ikdienišķu vajadzību apmierināšanu neaprobežojies. Pozitīvu ietekmi uz taviem centieniem atstās draugi. Laba diena piedošanai.

JAUNAVA

Uzklausi komplimentus, taču nekļūsti iedomīgs. Iespējamas daudzas tikšanās, pārrunas, diskusijas, taču to rezultāts tevi ne vienmēr apmierinās. Vairies no tukšām sarunām un bezjēdzīgas rosīšanās, tas atņems laiku un spēkus.

SVARI

Rīta cēlienā nedari neko, no kā nav reāla labuma. Padomā, kam un kādu informāciju uztici. Aizstāvot savas intereses, ar daiļrunību neizcelsies, taču tas, ko teiksi, trāpīs tieši desmitniekā.

SKORPIONS

Šodien naudu tērē piesardzīgi, neiesaisties avantūrās. Perspektīvā lūkojies uz visaugstākajām virsotnēm. Esi praktisks savos aprēķinos, bet, būvējot sapņu pilis, pieļauj visdrosmīgākās iztēles ainas.

STRĒLNIEKS

Saliekot kopā pragmatisko ar tēlaino, radīsies lielisks plāns, kuru īstenojot tiksi pie taustāma rezultāta. Nedzīvo ilūzijās, ka esi nenogurdināms un tavas enerģijas rezerves ir neizsmeļamas. Par enerģijas krājumiem būs jāparūpējas.

MEŽĀZIS

Iespējamas pozitīvas pārmaiņas ģimenē. Sarunas ar tuvākiem un tālākiem radiniekiem kliedēs domstarpības, mazinās satraukumu, būs vieglāk risināt ar ģimeni, dzimtas īpašumu vai dzīvesvietas maiņu saistītus jautājumus.

ŪDENSVĪRS

Pat tad, ja kāds solis prasa lielāku uzdrīkstēšanos, nebaidies riskēt. Mājās sajukumu var radīt negaidīti viesi, būs vairāk rūpju, neierastāks dzīves ritms, taču būs arī prieks un jautrība.

ZIVIS

Attīsti un pilnveido praktiskās iemaņas, meklē jaunus ceļus, atsakies no pārlieku konservatīvas pieejas sadzīves problēmu risināšanā. Pateicoties elastīgai attieksmei, būs vieglāk kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.